Ταμπού – Όλα όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο

Ταμπού – Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, σας αποκαλύπτουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο. Το κοινό θα παρακολουθήσει σκηνές που θα συγκλονίσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του. Η νέα σειρά, συνδυάζει αγαπημένους πρωταγωνιστές και φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα. Η δημιουργία της ανήκει στη Βάνα Δημητρίου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ταμπού – Όλα όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο

Ο Ανδρέας Γεωργίου, γνωστός για την αγάπη του στη μυθοπλασία, καταθέτει κάθε χρόνο τις προτάσεις του στην ομάδα της “Make it Productions” και το MEGA. Μετά από προσεκτικές συζητήσεις, η ομάδα επιλέγει το project που φαίνεται πιο ελκυστικό για το τηλεοπτικό κοινό. Για τη σεζόν 2024 – 2025, η πρόταση που υπερίσχυσε ήταν η σειρά “Ταμπού”. Η ιστορία ξεκινά με μια δραματική ανακάλυψη μέσα στο χιόνι και την καταχνιά. Μια μεγάλη παρέα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη λίμνη Παμβώτιδα, ανακαλύπτει το πτώμα μιας γυναίκας κάτω από τα παγωμένα νερά.

Η ανακάλυψη σοκάρει την παρέα, η οποία καλεί αμέσως την αστυνομία. Οι ανακρίσεις που ακολουθούν αποκαλύπτουν ένα ντόμινο γεγονότων που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Μυστικά έρχονται στο φως, σχέσεις αποκαλύπτονται, και λάθη επαναλαμβάνονται, όλα υπό το αυστηρό βλέμμα της αστυνομίας. Με την εμφάνιση και άλλων πτωμάτων, το παρελθόν των ηρώων της σειράς τίθεται υπό έρευνα. Το κοινό θα παρακολουθήσει την πρόοδο της υπόθεσης και θα κρίνει ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί