Ταμπού – Ο κύβος ερρίφθη – Οι ημέρες και ώρες προβολής

Ταμπού – Η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, “Ταμπού”, έκανε πρεμιέρα χθες, 30 Σεπτεμβρίου, στο MEGA. Το πρώτο επεισόδιο μας μετέφερε στα Ιωάννινα, όπου εξελίσσεται το μυστήριο. Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου.

Ταμπού – Ο κύβος ερρίφθη – Οι ημέρες και ώρες προβολής

Το ξεκίνημα της σειράς συνοδεύτηκε από ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ένταση και αγωνία. Η ανακάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας στη λίμνη, ανοίγει την αυλαία για μια σειρά δραματικών εξελίξεων που αναστατώνουν τις ζωές των χαρακτήρων. Το σενάριο αποκαλύπτει ένα πλέγμα μυστηρίων που έρχονται από το παρελθόν, προκαλώντας ερωτήματα για τα μυστικά που παραμένουν κρυμμένα. Η σειρά παρουσιάζει έντονες συγκρούσεις συμφερόντων, όπου οι ηθικοί κανόνες δοκιμάζονται. Το “Ταμπού” εξερευνά τα όρια των ανθρώπων καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από αποκαλύψεις και προδοσίες.

Σήμερα, το κοινό θα παρακολουθήσει άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, συνεχίζοντας την αφήγηση που ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σειρά θα προβάλλεται από την Κυριακή έως την Τετάρτη στις 22:50, διατηρώντας το κοινό σε εγρήγορση με κάθε νέα εξέλιξη. Η πλοκή της σειράς έχει ήδη καθηλώσει το κοινό, προσφέροντας ένα συναρπαστικό μωσαϊκό ιστοριών, όπου τα μυστικά, οι ίντριγκες και τα ταμπού του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο, δημιουργώντας ανατροπές που δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο. Με φόντο τα γραφικά Ιωάννινα, η σειρά υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο για το επόμενο διάστημα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ