Ταμπού – Η Μελία στήνει στον τοίχο Πέρσα – Έκτορα

Ταμπού – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Πέρσα σοκάρεται από την είδηση της εγκυμοσύνης της Μελίας και αποφασίζει να κρατήσει αποστάσεις από τον Έκτορα μέχρι να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της. Παράλληλα, ο Σταύρος αποφεύγει την Αγλαΐα, καθώς δυσκολεύεται να αποδεχθεί τη στήριξή της στη Μελία, η οποία κατασκεύασε ένα σχέδιο με την εξωσωματική προκειμένου να κερδίσει πίσω τον Έκτορα.

Ταμπού – Η Μελία στήνει στον τοίχο Πέρσα – Έκτορα

Εν τω μεταξύ, ο δημοσιογράφος παρακαλεί την Πέρσα να συνεχίσουν τη ζωή τους, παρά τις αποφάσεις της Μελίας. Ωστόσο, η Πέρσα δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο αγαπημένος της θα γίνει πατέρας από μια άλλη γυναίκα, και αποφασίζει να τον χωρίσει. Απογοητευμένος από την κατάσταση, ο Έκτορας αναζητά τη Μελία για να συζητήσει την κατάσταση. Εκείνη του δηλώνει ότι μπορεί να συμμετέχει στη ζωή του παιδιού τους μόνο εφόσον επιστρέψει σε εκείνη και ξαναγίνουν ζευγάρι. Στο μεταξύ, η Θεώνη επισκέπτεται τον Σταύρο στο μαγαζί του και αρχίζουν να συζητούν για μια πιθανή συνεργασία.

Ο αργυροχρυσοχόος μαγεύεται από την ομορφιά της και αποφασίζει να συνεργαστούν. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά καθώς εργάζονται μαζί σε ένα παραδοσιακό γιαννιώτικο κόσμημα. Αυτές οι εξελίξεις δημιουργούν ένα κλίμα έντασης και αναταραχής στις σχέσεις τους, με τον καθένα να προσπαθεί να βρει τη θέση του σε μια δύσκολη κατάσταση. Οι αποφάσεις που θα πάρουν θα κρίνουν την πορεία των σχέσεών τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ