Ταμπού – Η Αλεξάνδρα επιστρέφει και ζητά εξιλέωση

Ταμπού – Η νέα σειρά του MEGA προμηνύει έντονες στιγμές γεμάτες σασπένς και ίντριγκα. Οι ήρωες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ένοχα μυστικά τους, αναστατώνοντας τις ζωές τους. Ιδιαίτερα, το σκοτεινό παρελθόν της Αλεξάνδρας την απομακρύνει από τους οικείους της και προκαλεί αναστάτωση.

Ταμπού – Η Αλεξάνδρα επιστρέφει και ζητά εξιλέωση

Η Αλεξάνδρα Καρτάλη, μοναδικό κορίτσι της οικογένειας, επιδεικνύει αποφασιστικότητα που ξεπερνά αυτήν των αδελφών της. Παρόλο που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς μαζί τους, επιλέγει να απομακρυνθεί, αναζητώντας την ψυχική της ηρεμία. Ζει πια στην Αθήνα, έχοντας αφήσει πίσω τα Γιάννενα, τον τόπο που την πληγώνει. Αν και απομακρύνθηκε, το ένοχο μυστικό που την ενώνει με τον Λουκιανό και τον Γαβριήλ της στερεί την ευτυχία, και την καθιστά “αιχμάλωτη” σε μία ζωή γεμάτη θλίψη και ενοχές. Παρόλο που φαντάζει δυναμική και εκφραστική, η Αλεξάνδρα βυθίζεται σε σκέψεις για το παρελθόν της, γεγονός που την εμποδίζει να χτίσει το μέλλον της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπορτάζ, ζει μόνη, επιλέγοντας να μην μοιραστεί τη ζωή της με κανέναν. Πιστεύει ότι πρέπει να εξιλεωθεί για τα λάθη της προτού διεκδικήσει τη θέση της στην ευτυχία. Όταν κληθεί να επιστρέψει στα Γιάννενα, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα να “πληρώσει” για τις αμαρτίες της. Σε αντίθεση με τα αδέλφια της, που πανικοβάλλονται και αναζητούν τρόπους διαφυγής, εκείνη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της. Θεωρεί ότι μόνο έτσι μπορεί να αφήσει οριστικά πίσω της το σκοτεινό παρελθόν και να βρει την αληθινή της ελευθερία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο mega