Ταμπού εξελίξεις – Σοκ – Ο Κυριάκος στην στενή

Ταμπού εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Κυριάκος θα ζήσει δραματικές στιγμές, καθώς ένα ροζ βίντεο που θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Η Μυρτώ, μετά από αυτό το σοκ, αποφασίζει να χωρίσει μαζί του και, με την προτροπή του πατέρα της, καταθέτει μήνυση, οδηγώντας τον Κυριάκο στη σύλληψη.

Ταμπού εξελίξεις – Σοκ – Ο Κυριάκος στην στενή

Παράλληλα, η Ελισάβετ ανακαλύπτει την σκοτεινή πλευρά του Νικήτα, ο οποίος αρνείται να την υποστηρίξει επαγγελματικά. Έτσι, εκείνη στρέφεται στον Γαβριήλ, βρίσκοντας παρηγοριά στην αγκαλιά του. Εν τω μεταξύ, η εγκυμοσύνη της Μελίας σοκάρει την Πέρσα, η οποία αποφεύγει τον Έκτορα, καθώς προσπαθεί να αποφασίσει για το μέλλον της. Η Πέρσα, ονειρευόταν να δημιουργήσει οικογένεια με τον Έκτορα, αλλά τώρα ανησυχεί πως το παιδί της θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του. Η Αγλαΐα στηρίζει την αδελφή της στην πλεκτάνη που έστησε στον Έκτορα, προκαλώντας τον θυμό του Σταύρου.

Ο γάμος τους βρίσκεται πλέον σε κρίση. Παράλληλα, η Ελένη ενημερώνει τον Μηνά ότι η Ελίνα είναι αναμεμιγμένη σε κύκλωμα πορνείας, αποκαλύπτοντας ένα ακόμα σκοτεινό μυστικό. Η Αλεξάνδρα, στις συναντήσεις της με τον Μηνά, χαλαρώνει όλο και περισσότερο, ανοίγοντας την καρδιά της. Ωστόσο, ο Λουκιανός και ο Γαβριήλ την προειδοποιούν να μην αποκαλύψει το ένοχο οικογενειακό τους μυστικό. Η παρέα του Κυριάκου παραμένει διχασμένη. Τα αγόρια τον υποστηρίζουν, θεωρώντας πως δεν φταίει για τη διαρροή του βίντεο, ενώ τα κορίτσια προσπαθούν να συνεφέρουν τη φίλη τους, που νιώθει ταπεινωμένη και αδυνατεί να βγει από το σπίτι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ