Ταμπού εξελίξεις – Αν μιλήσεις, πέθανες – Ο Λουκιανός σε σοκ

Ταμπού εξελίξεις – Η συνέχεια της σειράς προμηνύει σασπένς και ανατροπές, καθώς μια γυναίκα επιστρέφει στα Γιάννενα και προκαλεί ταραχή. Ο Λουκιανός σοκάρεται από τη δολοφονία μιας γυναίκας και ζητά τη βοήθεια του φίλου του, Μηνά. Παράλληλα, η Ελένη και η Κατερίνα ερευνούν την περίεργη υπόθεση ενός άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.

Ταμπού εξελίξεις – Αν μιλήσεις, πέθανες – Ο Λουκιανός σε σοκ

Ο Μηνάς, συνειδητοποιώντας την ένταση της κατάστασης, προτείνει στον Λουκιανό να μιλήσει στην Ελένη για να βρουν λύση. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα Καρτάλη επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην πόλη, ζητώντας να πουληθεί το πατρικό της, κάτι που προκαλεί αντιδράσεις από τον Λουκιανό και τον Έκτορα. Αν και η Αλεξάνδρα αποφεύγει να επικοινωνήσει με τη Μάρθα, εκφράζει την επιθυμία να δει τα ανίψια της, κάτι που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Καθώς η πίεση γύρω από τον Λουκιανό αυξάνεται, αποφασίζει να ενημερώσει την αστυνομία για τον εκβιασμό που υφίσταται.

Ωστόσο, οι εκβιαστές έχουν διαφορετικά σχέδια και εκφοβίζουν τον Λουκιανό, προειδοποιώντας τον ότι η ζωή του κινδυνεύει αν αποκαλύψει κάτι. Αυτή η απειλή τον αναγκάζει να απομακρυνθεί από την Ελένη και να κρατήσει μυστικά. Η αγωνία φτάνει στα ύψη καθώς οι ήρωες της σειράς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται ανατροπές και εντάσεις που θα κρατήσουν το κοινό σε εγρήγορση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ