Ταμπού – Επεισόδιο 9, 10, 11, 12

Ταμπού – Επεισόδιο 9, 10, 11, 12 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ταμπού του ΜΕΓΚΑ …

Ταμπού – Επεισόδιο 9, 10, 11, 12

Ταμπού – Επεισόδιο 9

Η Ευδοξία πληγωμένη εξαπολύει επίθεση στην Πέρσα, αφού νομίζει ότι η θεία της φλερτάρει με τον Ηρακλή. Ο Σταύρος γίνεται έξαλλος όταν η Μελία ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Η ταυτότητα του άτυχου άντρα επιβεβαιώνεται και το πόρισμα της πυροσβεστικής κάνει λόγο για εμπρησμό του αυτοκινήτου.

Ταμπού – Επεισόδιο 10

Ο Ζήσης συνεχίζει να φλερτάρει την Πέρσα. Η μητέρα της Ματίνας έρχεται από την Αλεξανδρούπολη, αφού έμαθε από την Μυρτώ ότι η κόρη της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Τα αδέρφια Καρτάλη πουλάνε το πατρικό τους σπίτι και η Αλεξάνδρα δηλώνει ευχαριστημένη. Η εξέταση DNA του εμβρύου που κυοφορούσε η νεκρή κοπέλα στη λίμνη, αποκαλύπτει ότι το μωρό ήταν του Γαβριήλ.

Ταμπού – Επεισόδιο 11

Η Ελίνα ζητά χωρίς αποτέλεσμα την συμπαράσταση της Μαριλένας. Ο μόνος δρόμος που της απομένει είναι πλέον η πορνεία. Η Ελένη ανακρίνει τον Γαβριήλ, που έκπληκτος ακούει ότι η Σίνθια ήταν έγκυος από εκείνον. Ο Έκτορας με την Πέρσα πηγαίνουν στην Μάρθα για φαγητό. Εκεί όμως κάνει ξαφνικά την εμφάνιση της και η Αλεξάνδρα. Ένα τραγικό περιστατικό στοιχείων τη ζωή της υπαστυνόμου Κατερίνας που συνδέεται με τον έρωτα της ζωής της, τον Ανδρέα, οποίος νοσηλεύεται σε ίδρυμα αποκατάστασης. Ο Νεκτάριος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ έχει κάνει αίτηση για να προσβληθεί ξανά ως αεροσυνοδός και συγκρούονται. Οι ερωτικές περιπτύξεις του Κυριάκου και της Μυρτώς βγαίνουν στο διαδίκτυο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ταμπού – Επεισόδιο 12

Η Ελένη και η Κατερίνα θεωρούν ύποπτο τον Μηνά για τον θάνατο της Σίνθια Τόμσον. Η Μυρτώ, η Μαριλένα και η Θεώνη ανησυχούν για την Ματίνα και την ψυχική της κατάσταση, όσο εκείνη έχει μία ακόμα συνεδρία με το Μηνά. Με τον Μηνά όμως έχει συνεδρία και η Αλεξάνδρα. Ο ψυχολόγος αντιλαμβάνεται πως της έχει συμβεί κάποιο ιδιαίτερο τραυματικό γεγονός στην παιδική ηλικία. Η αστυνομία βάζει στο στόχαστρο την Πόπη η οποία έχει ήδη προσέγγιση την Ευδοξία. Συγχρόνως, η Πέρσα μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Μελίας.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ταμπού – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
ΤαμπούΤαμπού – Επεισόδιο 10Ταμπού – Επεισόδιο 11Ταμπού – Επεισόδιο 12Ταμπού – Επεισόδιο 9