Ταμπού Επεισόδιο 8 – Ο Λουκιανός ζει τον εφιάλτη

Ταμπού Επεισόδιο 8 – Ο Κυριάκος βρίσκεται σε μια κατάσταση συνεχούς άγχους και φόβου, φοβούμενος τη διαρροή των ερωτικών του βίντεο με τη Μυρτώ. Αποφεύγει την επαφή μαζί της, καθώς η ενοχή τον τρώει μέρα με τη μέρα. Το μυαλό του είναι γεμάτο σκέψεις που τον καταβροχθίζουν, και η ψυχική του υγεία δοκιμάζεται.

Ταμπού Επεισόδιο 8 – Ο Λουκιανός ζει τον εφιάλτη

Αντίθετα, ο Λουκιανός, παρά την επιθυμία του να ζητήσει βοήθεια από την Ελένη, διστάζει. Η ανησυχία του μεγαλώνει με κάθε λεπτό που περνά, καθώς αναρωτιέται αν οι εκβιαστές του θα υλοποιήσουν τις απειλές τους. Η ζωή του αποκτά έναν αβέβαιο χαρακτήρα, και αναγκάζεται να περιμένει τις εξελίξεις που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα συνεχίζει να αποφεύγει τη συνάντηση με τη Μάρθα, αλλά ζητάει από τον Γαβριήλ να την φέρει σε επαφή με τα ανίψια της. Φαίνεται πως αρχίζει να αναθεωρεί τις θέσεις της, ωστόσο το ερώτημα είναι αν έχει καταλήξει σε μια συγκεκριμένη πρόθεση με αυτή την κίνηση.

Την ίδια στιγμή, η Ματίνα βγαίνει από το νοσοκομείο και, γεμάτη αβεβαιότητα για το μέλλον της, προετοιμάζεται για την πρώτη της συνεδρία με τον Μηνά. Αν και ο δρόμος μπροστά της φαίνεται γεμάτος προκλήσεις, γνωρίζει ότι το πρώτο βήμα έχει γίνει. Η ζωή των ηρώων συνεχίζει να εξελίσσεται, με καθέναν τους να αντιμετωπίζει τους δικούς του φόβους και αβεβαιότητες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ