Ταμπού Επεισόδιο 6 – Η Μάρθα στριμώχνει τον Λουκιανό

Ταμπού Επεισόδιο 6 – Η Μάρθα είναι πλέον πεπεισμένη πως ο Λουκιανός της κρύβει κάτι σημαντικό. Το ένστικτό της υποδεικνύει ότι στη ζωή του υπάρχει μια άλλη γυναίκα. Αδυνατώντας να ανεχτεί άλλο τα ψέματα, απαιτεί από τον άντρα της να της δώσει εξηγήσεις. Παράλληλα, ο Μηνάς πλησιάζει τον Σταύρο και του μιλάει ανοιχτά για τον Νάσο.

Ταμπού Επεισόδιο 6 – Η Μάρθα στριμώχνει τον Λουκιανό

Τον παροτρύνει να συζητήσει ειλικρινά με τον γιο του, δίνοντάς του την ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα για όσα απασχολούν την προσωπική του ζωή, με ιδιαίτερη έμφαση στη σεξουαλική του ταυτότητα. Εν τω μεταξύ, οι σχέσεις του Σταύρου με την αδελφή του, τη Μελία, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Οι συνεχείς συγκρούσεις τους κλονίζουν σοβαρά τη σχέση τους, και καμία πλευρά δεν φαίνεται να μπορεί να βρει λύση. Σε αυτό το σκηνικό, η Ευδοξία γίνεται μάρτυρας μιας ιδιαίτερης στιγμής ανάμεσα στον Έκτορα και την Πέρσα, δίπλα στη λίμνη.

Η σκηνή την εκπλήσσει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει όσα βλέπει, αναρωτώμενη τι μπορεί να σημαίνει αυτή η τρυφερή επαφή. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν η Αλεξάνδρα Καρτάλη επιστρέφει ξαφνικά στα Γιάννενα, είκοσι χρόνια μετά την αναχώρησή της. Η άφιξή της προκαλεί έντονες αναταραχές, καθώς το παρελθόν ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, φέρνοντας μαζί του αναμνήσεις και παλιά μυστικά που θα ταράξουν τις ζωές όλων. Η ξαφνική αυτή εξέλιξη ανατρέπει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα, φέρνοντας τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων σε νέα, απρόβλεπτα μονοπάτια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ