Ταμπού Επεισόδιο 15 – Η Μέλια βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο

Ταμπού Επεισόδιο 15 – Η Μυρτώ αντιμετωπίζει τις συνέπειες της δημοσιοποίησης του βίντεο, ενώ ο Κυριάκος απολογείται στο δικαστήριο, προκαλώντας αγωνία στην οικογένειά του. Οι υποψίες γύρω από τον θάνατο της Σίνθυα Τόμσον αρχίζουν να εστιάζουν στον Χρυσόστομο, προσθέτοντας ένταση στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Ταμπού Επεισόδιο 15 – Η Μέλια βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο

Η Ελίνα, έπειτα από την ανακοπή που υπέστη λόγω υπερβολικής δόσης, αποφασίζει να εισαχθεί σε κλινική για να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης, ελπίζοντας να αλλάξει τη ζωή της. Στο μεταξύ, η Μέλια θέτει ένα αυστηρό όρο στον Έκτορα: αν θέλει να συμμετέχει στη ζωή του παιδιού τους, πρέπει να γίνουν ξανά κανονικό ζευγάρι. Η Ελισάβετ, παρά την αντίδραση του Νεκταρίου, προσλαμβάνεται ως αεροσυνοδός, ανοίγοντας νέες προοπτικές για την καριέρα της. Η Αλεξάνδρα δέχεται πίεση από τα αδέρφια της να μείνει μόνιμα στα Γιάννενα, γεγονός που τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη πλευρά, ο Λουκιανός σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να πείσει την Αλεξάνδρα να παραμείνει στην πόλη. Παράλληλα, η Θεώνη και ο Σταύρος βρίσκονται πιο κοντά, καθώς συνεργάζονται σε ένα Γιαννιώτικο κόσμημα, ενισχύοντας τη μεταξύ τους σχέση. Οι εξελίξεις αυτή τη στιγμή τρέχουν, με τους ήρωες να διαπραγματεύονται τις προκλήσεις που τους επιφυλάσσει η ζωή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ