Ταμπού – Επεισόδιο 13, 14, 15

Ταμπού – Επεισόδιο 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ταμπού του ΜΕΓΚΑ …

Ταμπού – Επεισόδιο 13, 14, 15

Ταμπού – Επεισόδιο 13

Η Πέρσα σοκάρεται μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μελιάς και αποφασίζει να πάρει μέτρα. Η Μυρτώ μαθαίνει για την διαρροή του video και χωρίζει με τον Κυριάκο ενώ μετά από προτροπή του πατέρα της του κάνει μήνυση. Ματαια ο Κυριάκος προσπαθεί να την πείσει πως δεν φταίει. Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί πως ο Νεκτάριος ζητά υπέρογκα ποσά για τα χειρουργεία του ότι παραιτείται. Η Ελίνα παθαίνει ανακοπή από υπερβολική δόση την ίδια ώρα που ο Κυριάκος συλλαμβάνεται.

Ταμπού – Επεισόδιο 14

Παρά τις προσπάθειες του Έκτορα η Πέρσα μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μελιάς δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί το γεγονός και έτσι το το ζευγάρι καταλήγει να χωρίσει. Ο Έκτορας έρχεται αντιμέτωπος με την Μέλια και δε διστάζει να της μιλήσει έξω απ’ τα δόντια. Ο Νεκτάριος εξακολουθεί να κρατάει μια πτυχή της ερωτικής του ζωής καλά κρυμμένη. Η Θεώνη επισκέπτεται τον Σταυρο στο μαγαζί και συζητούν για μια πιθανή συνεργασία και αργυροχρυσοχόος νιώθει να μαγνητίζεται από την παρουσία της συμφοιτήτριας του γιου του. Στον Κυριάκο απαγγέλλεται η κατηγορία για κακούργημα και οικογένειά του καταρρακώνεται αφού αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και οχτώ χρόνια. Η Ελίνα γλυτώνει από του Χάρου τα δόντια και μετά απ’ αυτό κάνει μια ανακοίνωση στο Μήνα και το Χρυσόστομο που τους εκπλήσσει. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα κομβικό στοιχείο γύρω από μια πολύ σημαντική επαφή που είχε η νεκρή γυναίκα στη λίμνη πριν από το θάνατό της.

Ταμπού – Επεισόδιο 15

Ενώ η Μυρτώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της δημοσιοποίησης το βίντεο ο Κυριάκος απολογείται στο δικαστήριο και οικογένειά του περνά στιγμές αγωνίας. Οι υποψίες για το θάνατο της Σίνθυα Τόμσον στρέφονται και στο Χρυσόστομο ενώ η Ελίνα μετά την ανακοπή που έπαθε από υπερβολική δόση ουσιών, δέχεται να μπει σε κλινική και να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης. Η Μέλια βάζει όρο στον Έκτορα πως αν θέλει να είναι στη ζωή του παιδιού πρέπει να γίνουν ξανά κανονικό ζευγάρι. Η Ελισάβετ προσλαμβάνεται ως αεροσυνοδός, πάρα την αντίδραση του Νεκταρίου. Η Αλεξάνδρα δέχεται πίεση από τα αδέρφια της για να μείνει μόνιμα στα Γιάννενα . Ο Λουκιανός απ’ την πλευρά του σκέφτεται ένα σχέδιο προκειμένου να καταφέρει να την πείσουν. Η Θεώνη και Σταύρος έρχονται πιο κοντά με αφορμή την συνεργασία τους πάνω σε ένα Γιαννιώτικο κόσμημα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ταμπού – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
ΤαμπούΤαμπού – Επεισόδιο 13Ταμπού – Επεισόδιο 14Ταμπού – Επεισόδιο 15