Ταμπού – Ένα μυστικό τινάζει τις ζωές τους στον αέρα

Ταμπού – Η νέα δραματική σειρά του MEGA, υπό την υπογραφή των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Το αστυνομικό στοιχείο κυριαρχεί και οι εξελίξεις δημιουργούν έντονο σασπένς.

Ταμπού – Ένα μυστικό τινάζει τις ζωές τους στον αέρα

Η ιστορία εξελίσσεται στην ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, όπου μια σκοτεινή δολοφονία αποκαλύπτεται όταν ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης. Οι πρωταγωνιστές καλούνται να αντιμετωπίσουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους καθώς η υπόθεση ξεδιπλώνεται. Στην κεντρική σκηνή της σειράς βρίσκεται η οικογένεια Καρτάλη, η οποία αποτελείται από τέσσερα αδέλφια. Ο Μέμος Μπεγνής υποδύεται έναν πανεπιστημιακό, ενώ η Κατερίνα Μισιχρόνη παίζει τη γυναίκα του.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Ιάσονας Χρόνης ερμηνεύουν τα άλλα δύο αδέλφια, με την Εβίτα Αγαϊτση να ενσωματώνεται στην ιστορία αργότερα, καθώς έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια. Παρά τις διαφορές τους, τα τέσσερα αδέλφια διατηρούν έναν βαθύ δεσμό, ενωμένο από ένα ένοχο μυστικό του παρελθόντος, ένα ταμπού που εξακολουθεί να αιμορραγεί. Η σειρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα παρουσιάσει επίσης μια πληθώρα από φίλους και εχθρούς της οικογένειας, καθώς και μια ομάδα φοιτητών που ανακαλύπτουν τη ζωή και τον έρωτα με την ενέργεια και την αθωότητα της νεότητας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού megaΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί