Ταμπού – Ένα ερωτικό τρίγωνο γεννιέται με απρόβλεπτες συνέπειες

Ταμπού – Στην επερχόμενη σειρά του MEGA, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, ε ένα ενοχοποιητικό οικογενειακό μυστικό, μια σειρά εγκλημάτων και ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο που εμπλέκει τον Γαβριήλ έρχονται στο φως.

Ταμπού – Ένα ερωτικό τρίγωνο γεννιέται με απρόβλεπτες συνέπειες

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τα τρία από τα τέσσερα αδέλφια Καρτάλη, τον Λουκιανό, τον Γαβριήλ και την Αλεξάνδρα, οι οποίοι, παρόλο που φαίνονται να ζουν μια ήρεμη ζωή, κρύβουν ένα μυστικό από το παρελθόν. Ο μικρότερος αδελφός τους, ο Έκτορας, δεν γνωρίζει αυτό το μυστικό, το οποίο συνδέεται με τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή. Ο Λουκιανός, ακαδημαϊκός παντρεμένος με τη Μάρθα και πατέρας δύο παιδιών, δεν τηρεί πλήρως τη δέσμευσή του προς αυτήν. Ο Γαβριήλ, πιλότος στο επάγγελμα, βιώνει αναστάτωση όταν η μεγάλη του αγάπη, η Ελισάβετ, πρώην αεροσυνοδός, επιστρέφει στα Γιάννενα παντρεμένη με τον Νεκτάριο.

Όταν οι δρόμοι τους συναντώνται ξανά, ο Γαβριήλ συνειδητοποιεί ότι δεν έχει ξεπεράσει την Ελισάβετ. Παρόλο που προσπαθεί να την προσεγγίσει, εκείνη τον κρατά σε απόσταση. Ωστόσο, τα συναισθήματά της για τον Γαβριήλ παραμένουν ζωντανά, και παρά τις προσπάθειές της να μείνει πιστή στον σύζυγό της, καταλήγει στην αγκαλιά του πρώην της. Έτσι, δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο με ανατροπές και απρόβλεπτες συνέπειες. Η σειρά «Ταμπού» συνδυάζει την ένταση του εγκλήματος με την ένταση των ανθρώπινων συναισθημάτων, και υπόσχεται να κρατήσει το κοινό σε αγωνία με τις ανατροπές και τα μυστικά που αποκαλύπτονται.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ