Ταμπού – Δυο δολοφονίες ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου

Ταμπού – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο αυριανό επεισόδιο της σειράς έρχονται ανατροπές. Δύο δολοφονίες προκαλούν αναστάτωση, ενώ μια γυναίκα επιστρέφει για να αναδείξει παλιές πληγές. Η Αστυνομία προσπαθεί να αποκαλύψει τα κίνητρα πίσω από τις δολοφονίες, ενώ η Μελία σχεδιάζει έναν πονηρό τρόπο για να επαναφέρει τον Έκτορα κοντά της.

Ταμπού – Δυο δολοφονίες ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου

Παράλληλα, η Μάρθα ανησυχεί για την εξαφάνιση του Λουκιανού και φτιάχνει στο μυαλό της το χειρότερο σενάριο. Η οικογένεια Καρτάλη ζει μια μαύρη επέτειο που ανασύρει δύσκολες αναμνήσεις για τον Γαβριήλ. Η Αλεξάνδρα Καρτάλη επιστρέφει στα Γιάννενα μετά από 20 χρόνια, και το οικογενειακό μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Σε συνέντευξη τους μιλούν και η Πέρσα με τον Έκτορα, δύο από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Η Δώρα Μπηλιώνη αναφέρει ότι η Πέρσα είναι ραδιοφωνική παραγωγός που ζει στην Αθήνα, αλλά τώρα μετακομίζει μόνιμα στα Γιάννενα.

Η Πέρσα αναπτύσσει ρομαντική σχέση με τον Έκτορα, ο οποίος είναι και ο συνάδελφός της στο ραδιόφωνο. Ο Ιάσονας Χρόνης, που υποδύεται τον Έκτορα Καρτάλη, περιγράφει την περίπλοκη ζωή του χαρακτήρα του. Παρά την παντρεμένη του κατάσταση, ο Έκτορας βιώνει έναν παραμυθένιο έρωτα με την Πέρσα. Η σχέση τους ξεκινά σε δύσκολες συνθήκες, καθώς ο Έκτορας είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του. Ο Γαβριήλ διατηρεί στενή σχέση μαζί τους, καθώς έχουν μείνει ορφανά από μικροί.

Η παρέα των φοιτητών είναι ένας από τους κεντρικούς άξονες της πλοκής. Ο Νίκος Μανωλάς, που υποδύεται τον Ζήση, αναφέρει ότι προσπαθεί να είναι ο ψυχολόγος της παρέας, αν και συνάμα θεωρείται και το μεγαλύτερο λαμόγιο της ομάδας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Ταμπού » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΤαμπούΤαμπού mega tvΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού μεγκαΤαμπού νέα σειράΤαμπού σποιλερΤαμπού τρειλερ