Ταμπού – Δεσμοί αίματος τους ενώνουν – Ένα μυστικό τους χωρίζει

Ταμπού – Το τρίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, οι Γεωργίου, Δημητρίου και Νικολάου, ετοιμάζουν μια νέα σειρά για το MEGA με τίτλο «Ταμπού». Στην υπόθεση αυτή, πρωταγωνιστούν τα αδέλφια Καρτάλη. Το βασικό θέμα της σειράς αφορά μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας.

Ταμπού – Δεσμοί αίματος τους ενώνουν – Ένα μυστικό τους χωρίζει

Ένα πτώμα βγαίνει από τα παγωμένα νερά μιας λίμνης, προκαλώντας μια σειρά από συγκλονιστικά γεγονότα. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανησυχίες τους, ενώ το κέντρο της ιστορίας είναι η οικογένεια Καρτάλη. Η οικογένεια αυτή αποτελείται από τέσσερα αδέλφια, καθένα με τη δική του προσωπικότητα, αλλά με ισχυρούς δεσμούς. Μοιράζονται ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν που συνεχίζει να τους βασανίζει. Στη ζωή τους εμπλέκονται αγαπημένοι φίλοι, εχθροί και μια ομάδα νέων φοιτητών που ανακαλύπτουν τη ζωή και τον έρωτα με την ένταση και την άγνοια της νεότητας.

Στη σειρά, ο Μέμος Μπεγνής, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Ιάσονας Χρόνης υποδύονται τρία από τα τέσσερα αδέλφια Καρτάλη. Η τέταρτη αδελφή, Αλεξάνδρα, ερμηνεύεται από την Εβίτα Αγαΐτση. Η Αλεξάνδρα δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τα αδέλφια της, και γύρω από αυτήν υπάρχει ένα μυστήριο που κρύβει καλά τα μυστικά του παρελθόντος. Η παρουσία της στα Γιάννενα προκαλεί έντονη ανησυχία στους Καρτάληδες, καθώς φοβούνται μήπως αποκαλυφθούν τα καλά κρυμμένα μυστικά τους.

Η Εβίτα Αγαΐτση είναι μια νέα και ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια, με πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Σπούδασε στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Τζαζ του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραγωγές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και έχει δοκιμάσει τις μουσικές της ικανότητες στο The Voice.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί