Ταμπού – Ανοιχτή πληγή το ένοχο μυστικό τους

Ταμπού – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα είναι σοκαριστικές, καθώς θα παρακολουθήσουμε την ένταση στη σχέση των πρωταγωνιστών. Τη νέα σεζόν, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλης Νικολάου θα κυριαρχήσουν στο πρόγραμμα του Mega. Μετά τη “Γη της Ελιάς” και το “Famagusta”, έρχεται το “Ταμπού” για να ολοκληρώσει την τριλογία των επιτυχιών τους στο κανάλι.

Ταμπού – Ανοιχτή πληγή το ένοχο μυστικό τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή η επιτυχημένη τριάδα έχει ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία μιας νέας δραματικής σειράς που φιλοδοξεί να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να είναι όλα έτοιμα στην έναρξη της σεζόν. Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, ξετυλίγεται μια σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας. Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης, και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα οδηγούν τους ήρωες σε αναμέτρηση με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Το σασπένς, οι σεναριακές ανατροπές και το έντονο αστυνομικό στοιχείο συνθέτουν την πλοκή αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, που υπόσχεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους λάτρεις της σύγχρονης ελληνικής μυθοπλασίας. Παράλληλα, ένα πλούσιο καστ νέων και ταλαντούχων ηθοποιών μαζί με αγαπημένους πρωταγωνιστές δίνει ζωή σε μια ιστορία με όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Η ιστορία επικεντρώνεται στην οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέλφια, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ δεμένα και αγαπημένα, μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό.

Ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Παρόλες τις προσπάθειες τους να το ξεχάσουν, αυτό συνεχίζει να υπάρχει και απειλεί να καταστρέψει την εικόνα της τέλειας οικογένειας που έχουν δημιουργήσει για τους άλλους. Στο περιβάλλον της οικογένειας υπάρχουν αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνούν τη ζωή και τον έρωτα με την ένταση και την άγνοια των νεανικών χρόνων. Ο μυστηριώδης κόσμος της σειράς θα ξεδιπλωθεί στην οθόνη το φθινόπωρο στο Mega, υποσχόμενος συναρπαστικές στιγμές. Οι δημιουργοί του εγγυώνται μια σίγουρη επιτυχία.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Μυθοπλασία ταμπούΤαμπούΤαμπού γεωργιουΤαμπού εξελίξειςΤαμπού επεισοδιαΤαμπού επομενα επεισοδιαΤαμπού έρχεται στο megaΤαμπού ηθοποιοί