Ταλαντούχος σκοπευτής με AK-47 πυροβολεί με ακρίβεια το τσιγάρο φίλου του!

Ένας άντρας στο Πακιστάν πυροβολεί με μία βολή ακριβείας το τσιγάρο του φίλου του, χρησιμοποιώντας ένα AK-47, σε ένα απίστευτο βίντεο.

Ο γενναίος εθελοντής πρέπει να είχε ακραία πίστη στην ικανότητα του σκοπευτή επειδή ο ίδιος στη συνέχεια, θέτει πάλι τη ζωή του σε κίνδυνο τοποθετώντας ένα μήλο στο κεφάλι του για να το πυροβολήσει ο σκοπευτής.

Προφανώς το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει πολλές φορές το κόλπο πριν, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι το όπλο δεν έχει μία διόπτρα, εξακολουθεί να είναι ένα απίστευτα επικίνδυνο τέχνασμα.

Οι άνδρες φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες, και κατέχουν στρατιωτικά όπλα, κατάρτιση, και τεχνική που χρειάζεται για να χτυπήσει κάποιος μικρούς στόχους με ένα αυτόματο τουφέκι.

Το AK-47, που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι χρησιμοποιείται από παραστρατιωτικές ομάδες και άλλες ένοπλες οργανώσεις, και δεν είναι ένα όπλο απαραίτητα που φημίζεται για τέτοια ακρίβεια.

Άλλα τουφέκια όπως το Μ4 προσφέρουν καλύτερη ακρίβεια στον χρήστη, με το AK-47 συχνά να χάνει την ακρίβεια του με την πάροδο του χρόνου.

Ωστόσο, ο σκοπευτής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν επαγγελματία ελεύθερο σκοπευτή καθώς πετυχαίνει τις προκλήσεις του με ευκολία.

[via]

skopeftis