Tα προβλήματα διατροφής του σύγχρονου ανθρώπου και οι τρόποι της επίλυσής τους

Η διατροφή μας είναι η βάση για μια υγιή και δραστήρια ζωή. Όμως, ο επιταχυνόμενος ρυθμός, η ολική απασχόληση και το άγχος επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της διατροφής του καθένα   μάς.

Σκεφτείτε,πόσο σωστή είναι η διατροφή σας;

Πόσο συχνά καταναλώνετε τρόφιμα ταχυφαγείου και ημιέτοιμα; Ξέρετε, πόση κρυφή ζάχαρη και πόσα trans-λιπαρά περιέχουν τα τρόφιμα στα ράφια των καταστημάτων; ; Έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά που αναγράφουν οι παραγωγοί στις ετικέτες;

Οι παραγωγοί συχνά προσθέτουν την επιπλέον ζάχαρη στα τρόφιμα για να βελτιώσουν τη γεύση. Για παράδειγμα, όταν από τα επεξεργασμένα τρόφιμα απομακρύνεται το λίπος, εκεί συχνά προστίθεται η ζάχαρη. Αυτή η κρυφή ζάχαρη καλύπτει την εξασθενημένη γεύση του προϊόντος. Εξαιτίας αυτού, πολλά προϊόντα,τα οποία εμείς θεωρούμε υγιεινά, όπως τα γιαούρτια, τα μούσλι, τα σνακ χαμηλών λιπαρών και τα ανθρακούχα φρουτόποτα μπορούν να περιέχουν πολύ περισσότερη κρυμμένη ζάχαρη απ’ ό, τι νομίζουμε. Όπως και το αλάτι, αυτή η αποκαλούμενη «προστιθέμενη ζάχαρη» παρατείνει τη διάρκεια ζωής ορισμένων τροφίμων, όπως το ψωμί, τα δημητριακά, τα κονσερβοποιημένα φρούτα και λαχανικά.

Χωρίς να παρατηρήσουμε την κρυφή ζάχαρη, την καταναλώνουμε περισσότερο από ό, τι καί με κατά την ζωτική μας δραστηριότητα, και το ήπαρ μετατρέπει την περίσσεια της γλυκόζης σε λίπος. Ένα μέρος αυτού του λίπους βρίσκεται στο ήπαρ, αλλά το υπόλοιπο αποθηκεύεται στον λιπώδη ιστό ολόκληρου του σώματος. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος, για τον οποίο η τακτική κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους και ακόμη και στην παχυσαρκία.

Σήμερα, η VITELICA αναλαμβάνει τον έλεγχο της ορθότητας και της ασφάλειας της διατροφής σας!

Οι ειδικοί της εταιρείας έχουν κάνει μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της σωστής διατροφής, παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή ανακάλυψη – ένα νόστιμο, γρήγορο και ισορροπημένο έξυπνο κοκτέιλ VIA ENERGY!

Είναι μια εντελώςνέα προσέγγισηστηδιατροφή, η οποία σας επιτρέπει να βελτιώσετετηνυγεία και την ποιότητα τηςζωής σας!

VIA ENERGY αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, το οποίο δίνει μια αίσθηση ευχάριστου κορεσμού για όλη την ημέρα!

Ήδη την πρώτη εβδομάδα το VIA ENERGY ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες, διεγείροντας την ενεργή απαλλαγή από τις αποθέσεις λίπους(συμπεριλαμβανομένου του σπλαχνικού λίπους).

Η υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη στην απαιτούμενη ποσότητα διατηρεί τους μυς σε τόνωση και βελτιώνει την κατάσταση του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο, βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών και των μαλλιών.

Τα χρήσιμα λιπαρά οξέα εξομαλύνουν το ορμονικό υπόβαθρο (ειδικά στις γυναίκες), βοηθώντας να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος που προκαλείται συγκεκριμένα από τις ορμονικές διαταραχές.

Και οι σωστοί υδατάνθρακες θα σας δώσουν ενέργεια και θα εξασφαλίσουν τον κορεσμό μέχρι το επόμενο γεύμα, χωρίς να προκαλέσουν τις απότομες αλλαγές επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Μπορείτε να λαμβάνετε το κοκτέιλ αντί ή μαζί με τα βασικά γεύματα και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι εξασφαλίζετε τη σωστή ισορροπία των θερμίδων, των μάκρο- και των μίκρο- θρεπτικών συστατικών! Κανένα προϊόν της αγοράς δεν μπορεί να καυχηθεί, ότι έχει τόσο πλούσια θρεπτική αξία και προσφέρει τόσα οφέλη στον άνθρωπο!

Με δύο λόγια, το VIA ENERGY είναι το πιο έξυπνο γεύμα, που δημιουργήθηκε ειδικά για όσους προσέχουν την υγεία τους! Ξεκινήστε σήμερα και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα!

ανθρώπουεπίλυσήςΗκαιπροβλήματα διατροφήςσύγχρονουτατηςτουτουςτρόποι