Τα πέντε κλειδιά επεισόδια εξελίξεις: Αγωνία για την Κυβέλη …

Τα πέντε κλειδιά επεισόδια εξελίξεις: Η Κυβέλη προσπαθεί να ξεχάσει όσα βίωσε με τον άγνωστο άντρα στο ξενοδοχείο, αλλά της είναι αδύνατο. Και ενώ προσποιείται πως δεν έγινε τίποτα, η Κατερίνα της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για κάτι που δεν είχε σκεφτεί καν: Μπορεί να κόλλησε κάποιο νόσημα, όταν ήρθε σε σ@ξουαλική επαφή με τον άγνωστο. Εκείνη τρελαίνεται και χωρίς να χάσει χρόνο επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο γιατρός τη συβουλεύει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα να μην έρθει σε επαφή με τον Ορέστη. Οι πιθανότητες πως μπορεί να έχει κολλήσει ηπατίτιδα είναι πολλές και, μαθαίνοντας τα συμπτώματα, σοκάρεται.

ΚΥΒΕΛΗ: «Κατερίνα, νομίζω πως κόλλησα ηπατίτιδα».

Λίγες ώρες αργότερα τηλεφωνούν στην Κυβέλη από το ίδρυμα και της λένε πως την ψάχνει η Ρένα. Εκείνη σπεύδει να δει τh φίλη τhς, φοβούμενη πως πάλι έπεσε θύμα κακοποίησης, χωρίς, βέβαια, να υποψιάζεται πως εκείνη κρατά την κόρη της. Η Ρένα, ακολουθώντας το σχέδιο των απαγωγέων, λέει πως είδε τυχαία έναν ταξιτζή, ο οποίος τhς είπε πως είδε την Κυβέλη το προηγούμενο βράδυ μεταμφιεσμένη και πως έμοιαζε με πόρνη. Η Κυβέλη προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και αποφεύγει την κουβέντα, λέγοντάς της πως την μπέρδεψαν με άλλη. Ωστόσο, υπό τον φόβο πως ο ταξιτζής μπορεί να μιλήσει σε κάποιον, το ίδιο βράδυ πηγαίνει να τον συναντήσει. Αφού τον εντοπίζει, του δίνει χρήματα για να μην μιλήσει σε κανέναν. Τα πέντε κλειδιά επεισόδια εξελίξεις

Την ίδια στιγμή, η Κίκα και ο Ηλiας προσπαθούν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν την Κυβέλη και τον Ορέστη να είναι ξανά μαζί. Η Κίκα πιστεύει πως η λύση είναι να υιοθετήσουν ένα παιδί για να έρθουν πιο κοντά και μιλούν με την κόρη τους γι’ αυτήν τη ιδέα. Μάλιστα ο Ηλίας τής προτείνει να μιλήσει ο ίδιος στον Ορέστη για το θέμα, ωστόσο η Κυβέλη είναι διατακτική και δεν αποκαλύπτει την αλήθεια. Αργότερα εκείνη πηγαίνει στο σπίτι της να πάρει κάποια πράγματα, όπου συναντά τον Ορέστη. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά του, την πλησιάζει για να κάνουν έρωτα. Η γυναίκα ανταποκρίνεται, μέχρι που θυμάται τα λόγια του γιατρού και κάνει πίσω, προκαλώντας τον θυμό του συζύγου της, που της ζητά να φύγει. Τα πέντε κλειδιά επεισόδια εξελίξεις

ΟΡΕΣΤΗΣ: «Δεν μπορώ να σε φιλήσω; Άντρας σου είμαι. Για ό,τι γίνει από δω και πέρα, να ξέρεις, εσύ το προκάλεσες».

Στο σπίτι του Ηλία εκείνος ετοιμάζει το δείπνο για την Κίκα, όταν χτυπά το κουδούνι. Ο άντρας ανοίγει και έκπληκτος βλέπει τον Άρη, τον παλιό συμμαθητή και φλερτ της γυναίκας του. Χωρίς να γνωρίζει τις κρυφές συναντήσεις του, τον προσκαλεί να φάει μαζί τους, γεγονός που προκαλεί μεγάλη αμηχανία στην Κίκα. Η τελευταία καταφέρνει να τον κάνει να φύγει γρήγορα, αλλά λίγες ώρες αργότερα βρίσκονται ξανά.

ΑΡΗΣ: «Είμαι τρελός για σένα. Στο τέλος θα καταλήξεις στην αγκαλιά μου».

Το βράδυ, ενώ η Κυβέλη κοιμάται έχοντας δίπλα στο κομοδίνο της τη φωτογραφία της Μαργαρίτας, ο Ρήγας κάνει την εμφάνισή του. Τη χαϊδεύει καθώς πιάνει τη φωτογραφία και λίγο αργότερα φεύγει. Η Κυβέλη ξυπνά, βλέπει τη φωτογραφία στο πάτωμα και παγώνει.

ΚΥΒΕΛΗ: «Θεέ μου, ήταν εδώ».

Η Κυβέλη επικοινωνεί με την Κατερίνα και είναι πολύ φοβισμένη, καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν δώσει κάποιο μήνυμα. Η Κατερίνα, όμως, την καθησυχάζει.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: «Οι απαγωγείς της κόρης σου θα επικοινωνήσουν».

Ωστόσο, η κοπέλα δεν έχει αντιληφθεί πως η Χαρίκλεια έχει ακούσει ολόκληρη τη συνομιλία της και πλέον γνωρίζει την αλήθεια. Παράλληλα, η Άννα οργανώνει το δικό της σχέδιο εναντίον του Ορέστη με τη βοήθεια του Μάριου.

ΑΝΝΑ: «Βοήθησέ με. Εάν πεθάνει, δεν θα λείψει σε κανέναν».

Ο Ορέστης δεν αντέχει να μένει άλλο μόνος του και επιθυμεί μία παύση από όλα. Έτσι αποφασίζει να πάει μερικές μέρες διακοπές. Αλλά όχι μόνος του. θέλει μαζί του τη Βέρα.Έτσι, με τη βοήθεια του Λεωνίδα φεύγει από το σπίτι, ενώ παράλληλα προτείνει στη Βέρα να πάει λίγες μέρες στους γονείς της. 0 Λεωνίδας τη μεταφέρει με το αυτοκίνητο, ωστόσο δεν στρίβει στο σωστό σημείο και τότε της αποκαλύπτει πως τη μεταφέρει στον Ορέστη. Στη συνέχεια, οι δυο τους κάθονται σε ένα εστιατόριο για φαγητό, ενώ περνούν ήρεμες στιγμές κοντά στη θάλασσα. Την ίδια στιγμή, η Κυβέλη έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα.Έρχονται στο κινητό της εικόνες του Ορέστη με τη Βέρα απάτη βόλτα τους, με αποτέλεσμα να σοκαριστεί. Τα πέντε κλειδιά επεισόδια εξελίξεις

Για την αρχική σελίδα « Τα πέντε κλειδιά » πατήστε ΕΔΩ

ant1episodia\exelixeista pente klidiatv makedonia