Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Μελέτης Ηλίας δίνει spoiler της νέας σειράς

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η ΕΡΤ επενδύει ξανά στη μυθοπλασία με μια νέα ιδιαίτερη τηλεοπτική σειρά, Τα καλύτερά μας χρόνια. Ο Μελέτης Ηλίας μιλά για τη νέα σειρά στο TV24.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Μελέτης Ηλίας δίνει spoiler της νέας σειράς

Πρόκειται για μια σειρά η οποία θα ζωντανεύει την Ελλάδα των περασμένων δεκαετιών, παρουσιάζοντας μάλιστα αποσπάσματα και στιγμιότυπα από το αρχείο της ΕΡΤ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Μελέτης Ηλίας μίλησε για τη νέα του δουλειά, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες της νέας σειράς.

Η σειρά βασίζεται σε ισπανικό φορμάτ το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα.

«Η Ισπανική σειρά ξεκινά την ίδια περίπου περίοδο με τη δική μας, στο τέλος της δεκαετίας του 60′ Εκεί παίζεται για 15η σεζόν και έχουν φτάσει σχεδόν στο σήμερα. Εμείς θα κινηθούμε από το 1969 μέχρι το 1975. Κάθε 7-8 επεισόδια αλλάζει και ένας χρόνος.»

Πώς ξεκινάει η σειρά;

«Το πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με την είσοδο της τηλεόρασης στο σπίτι, όπου περιμένουν διακαώς να δούνε την προσσελήνωση και δεν ξέρουν πότε ακριβώς θα τη δείξει. Μετά ακολουθούν μια σειρά από γεγονότα. Η Eurovision, ποδοσφαιρικοί αγώνες, η σειρά, Ο Άγιος, και άλλα προγράμματα που έχει στο αρχείο της η ΕΡΤ τα οποία θα δούμε μέσα από τα μάτια της οικογένειας του τότε. Υπάρχει και μια ατάκα, όταν ρωτάει ο μικρός γιος τον Στέλιο “Πώς θα είναι η τηλεόραση μπαμπά”κι εκείνος απαντά με καμάρι: “Θα είναι φοβερή θα έχει δύο κανάλια και τέσσερα κουμπιά”»

Υπήρχε και η γειτονιά. Βασικός παράγοντας στην κοινωνικοποίηση των ανθρώπων.

«Όντως, της οποίας οι χαρακτήρες είναι γνώριμοι και δεν απέχουν πολύ από το σήμερα. Υπάρχει ένα καφενείο που είναι σημείο συνάντησης, το περίπτερο το μπακάλικο, μια κουτσομπόλα. Αναφέρεται το εμπορικό κέντρο “Μινιόν” το σήμα κατατεθέν της εποχής. Είμαι σίγουρος οτι το κοινό θα τη χαρεί, όπως κι εμείς.»

ertΤα καλύτερά μας χρόνια