Τα 666 της Google – Το Θηρίο Google και η Μυστικές Υπηρεσίες – Διαβάστε και Διαδώστε!

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία παγκοσμίως για την εταιρεία που έχει καταφέρει να αρπάξει κάτω από τα νύχια της τα προσωπικά στοιχεία άλλα και στοιχεία λογαριασμών από δισεκατομμύρια χρήστες. Φυσικά ο Δαίμονας με το Αγγελικό πρόσωπο έχει καταφέρει να διεισδύσει μέσα σε όλα,ακόμα και σε κρατικές Υπηρεσίες!

Οι καταγγελίες για την Google είναι πάρα πολλές και φαίνεται ότι κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το Θηρίο που φέρει 3 Εξάρια=666 κρυμμένα καλά στο λογότυπο της εφαρμογής Chrome που ίσως χρησιμοποιείτε και εσείς τώρα,

“Είναι το πιο γρήγορο” λένε οι χρήστες, “ψάχνουμε εύκολα ότι θέλουμε στο διαδίκτυο με την Google”

Αυτό που ίσως δεν ξέρουν οι χρήστες είναι ότι κάθε τους κλίκ η ψάξιμο στο διαδίκτυο μπαίνει σε ένα τεράστιο δίκτυο υπολογιστών φτιάχνωντας Αριθμημένα προφίλ του χρήστη. Αυτά τα στοιχεία συλλέγονται και είναι προσβάσιμα για ποιόν λόγο και από ποιούς;

Οι σχέσεις του Θηρίου Google με τις Μυστικές Υπηρεσίες είναι γνωστές και οι αποκαλύψεις έγιναν και από τον κυνηγημένο πρώην Αμερικανό πράκτορα Σνόουντεν.

Πολλοί θα πούνε ε και τι έγινε,ας τα αποθηκεύουν δεν κάνω κάτι παράνομο…

Σε αυτούς θα απαντήσουμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτά τα στοιχεία που συλλέγονται να καταλήγουν και σε ασφαλιστικές Πολυεθνικές αλλά και σε Εταιρείες Ψυχολογικού Μάρκετινγκ και Ανάλυσης της Προσωπικότητας σας μέσα από τυποποιημένα Τέστ.

Οι κίνδυνοι πολλοί καθώς ίσως εσείς δεν τα προλάβετε αλλά στο μέλλον ίσως δεν θα σας δέχονται σε καμία ασφαλιστική εταιρεία επειδή παρουσιάσατε κατανάλωση αλκοόλ και φάγατε ανθυγειεινά αρνάκι στην σούβλα ,αυξήσατε έτσι τον κίνδυνο εμφράγματος!

Τα στοιχεία θα συνδέονται και με την κληρονομικότητα και έτσι και οι απόγονοι σας στο μέλλον δεν θα έχουν πρόσβαση σε ασφάλιση αλλά και σε εργασία και και και!

Θα σας ενημερώσουμε και μελλοντικά για αυτό το Θηρίο ,υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις και καταγγελίες για χρηματισμό της σε Κρατικούς Υπαλλήλους και Ευρωπαικών Χωρών. Εκβιασμούς και Εκφοβισμούς όλων όσων αντιτίθενται στις πρακτικές της.

Πρόσφατα το 2014 κατατέθηκε καταγγελία εις βάρος της Google για στήσιμο καρτέλ και ότι συνέβαλλε συνειδητά στο κλείσιμο ανταγωνιστικής Γερμανικής εταιρείας και αν τα κατάφερε εκεί στην Ελλάδα μας έχει αγοράσει σίγουρα τα πάντα.

666ciafbigoogle