Survivor Spoiler – Ζητά 10.000 ευρώ – Θα καταφέρει να κάνει το deal;

Survivor Spoiler – Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ τον Ιανουάριο, και η παραγωγή του Mr Ατζούν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, επικοινωνώντας τόσο με νέα πρόσωπα όσο και με παλιούς παίκτες που θα συμμετάσχουν στις δύο νέες ομάδες, τους διάσημους και τους μαχητές.

Survivor Spoiler – Ζητά 10.000 ευρώ – Θα καταφέρει να κάνει το deal;

Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά, ο στόχος του τούρκου παραγωγού φέτος είναι να επενδύσει σε νέα πρόσωπα που θα ξεχωρίζουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Παρά ταύτα, στην ομάδα των διάσημων αναμένεται να δούμε και ορισμένα οικεία πρόσωπα από προηγούμενες σεζόν που γνωρίζουν πώς να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Γίνεται γνωστό ότι ήδη έχει συναφθεί η πρώτη συμφωνία με έναν παίκτη, με εβδομαδιαίο μισθό 7.000 ευρώ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως ο Mr Ατζούν σχεδιάζει να μειώσει τις αμοιβές των παικτών, ξεκινώντας βασικά από 2.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Έτσι, η πρόταση στα 7.000 ευρώ έρχεται αντιμέτωπη με αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Mr Ατζούν είναι διαφορετικό. Ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, που είχε προκαλέσει αίσθηση στο Survivor 4, ζητάει πάνω από 10.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. Ενώ η πίεση από την παραγωγή είναι υψηλή, οι διαπραγματεύσεις έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι. Ο Τριαντάφυλλος γνωρίζει την αξία του για το ριάλιτι επιβίωσης και επιδιώκει να λάβει ανάλογη αμοιβή, αν και οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor