Survivor spoiler: Βροχή οι προτάσεις για το all star 2

Survivor spoiler: Το Survivor All Star μπορεί να έχει ολοκληρώσει την τελευταία του σεζόν τον προηγούμενο Ιούλιο, αλλά η συζήτηση γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζεται με έντονο ενδιαφέρον. Ένας νέος κύκλος φαίνεται ότι είναι στα σκαριά, με την προβολή του να προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2024.

Survivor spoiler: Βροχή οι προτάσεις για το all star 2

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, δύο γνωστά ονόματα έχουν λάβει πρόταση να συμμετάσχουν στο Survivor All Star 2. Πρόκειται για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Στάθη Σχίζα. Και οι δύο είχαν συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του Survivor All Star, ωστόσο, η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκε από το παιχνίδι λόγω παραβίασης των κανόνων της παραγωγής σχετικά με το φαγητό, ενώ ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε εκούσια για προσωπικούς λόγους.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Yes” του Open πριν από λίγο καιρό ότι υπάρχουν συζητήσεις για την συμμετοχή τους στο Survivor All Star 2. Ανέφερε: “Θέλουν να δουν ξανά κάποιους παίκτες που δεν έχουν χορτάσει, και αυτό που έχω ακούσει είναι ότι έχουν ήδη επικοινωνήσει με δύο προηγούμενους νικητές του παιχνιδιού που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Είναι ο Στάθης Σχίζας και η Κατερίνα Δαλάκα. Και οι δύο έχουν καλές σχέσεις με την παραγωγή και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Έχουν γίνει συζητήσεις για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Μια άλλη πρώην παίκτρια που βρίσκεται σε συζητήσεις για το Survivor All Star 2 είναι η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, γνωστή ως influencer.

Η Έλενα είχε συμμετάσχει στο Survivor το 2021 και είχε αποχωρήσει εκούσια λόγω προβλημάτων υγείας. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor στον ΣΚΑΪ, είναι στο στόχαστρο για τον επόμενο κύκλο.

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος αποκάλυψε στην ίδια εκπομπή ότι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, επιθυμεί έντονα τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αναφέρθηκε: “Έχω ακούσει ότι ο Ντάνος είναι πολύ επιθυμητός από τον Acun Ilicali, τον παραγωγό. Αν βρουν συμφωνία στο οικονομικό, θα είμαι εκεί και δεν θα χάσω επεισόδιο για να δω τον Ντάνο.”

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επόμενος κύκλος του Survivor δεν θα περιλαμβάνει μόνο παίκτες All Star, αλλά και νέους παίκτες, προσφέροντας ένα δυναμικό και ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ των έμπειρων και των ανερχομένων παικτών.

#SurvivorGRsurvivor all star 2survivor all star greecesurvivor skaiSurvivor skai tvSurvivor Spoilersurvivor ελλαδας 2023survivor ελλαδας 2024Survivor εξελίξειςSurvivor ντανος