Survivor Spoiler – Βόμβα – Έτσι θα γίνονται οι ψηφοφορίες

Survivor Spoiler – Εδώ και αρκετό καιρό, σας είχαμε προειδοποιήσει για την προσεχή ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με τις διαδικασίες αποχώρησης των παικτών στο νέο Survivor.

Survivor Spoiler – Βόμβα – Έτσι θα γίνονται οι ψηφοφορίες

Ο Τούρκος επιχειρηματίας φαίνεται πλέον αποφασισμένος, με την ενημέρωση του ΣΚΑΪ, να εφαρμόσει μια ριζική αλλαγή στη διαδικασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, σχεδιάζει να εξαλείψει τις ψηφοφορίες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή των τηλεθεατών. Αυτό σημαίνει ότι οι αποχωρήσεις θα καθορίζονται αποκλειστικά από τους ίδιους τους παίκτες, χωρίς την επίδραση του κοινού. Οι παίκτες θα ψηφίζουν τους υποψηφίους προς αποχώρηση, και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ίσως και σε ζωντανή μετάδοση, θα ψηφίζουν τον συμπαίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει.

Η επιλογή αυτή έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ΣΚΑΪ. Τα στελέχη του καναλιού θεωρούν ότι η κατάργηση των ψηφοφοριών των τηλεθεατών στερεί από το ριάλιτι επιβίωσης ένα σημαντικό κίνητρο για επιπλέον τηλεθέαση. Τα επεισόδια με τις ψηφοφορίες συνήθως συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και, με την αφαίρεση αυτής της δυνατότητας συμμετοχής του κοινού, υπάρχει φόβος για μείωση του ενδιαφέροντος και απώλειας κομματιού του κοινού.

Παρόλα αυτά, ο Ατζούν δείχνει ανένδοτος στην απόφασή του. Οι πιέσεις αυξάνονται, και οι τελικές αποφάσεις για το αν το τηλεοπτικό κοινό θα συμμετέχει στις ψηφοφορίες αποχώρησης θα ληφθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor