Survivor Spoiler – Βολικάκης – Ο Εφιάλτης των διασήμων

Survivor Spoiler – Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Fays Time», ο Χρήστος Βολικάκης καλεσμένος, αναφέρθηκε λεπτομερώς στην περιπέτειά του στο Survivor 2024, προσφέροντας πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Survivor Spoiler – Βολικάκης – Ο Εφιάλτης των διασήμων

Αποκαλύπτοντας πληροφορίες που δεν είχαν έρθει στο φως κατά τη διάρκεια του Survivor, ο Βολικάκης δεν κράτησε τίποτα κρυφό. Από τις εσωτερικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του μέχρι τις αντιφάσεις στη συμπεριφορά των παικτών, ανέλαβε να αποκαλύψει τα πάντα. Ο πρώην παίκτης της Διάσημης ομάδας επεσήμανε τον ρόλο των παλαιών παικτών στο παιχνίδι, χαρακτηρίζοντάς τους “φάουλ που μπήκαν”. Εξέφρασε την επιθυμία του να ανήκει στη μπλε ομάδα για να δώσει φρεσκάδα στο παιχνίδι, αλλά και την απογοήτευσή του που δεν τα κατάφερε.

Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά, υποστηρίζοντας τις απόψεις του και προσπαθώντας να προστατεύσει τον Σάββα. Ανακοίνωσε τον αποχωρισμό του από το παιχνίδι, τονίζοντας ότι η πραγματικότητα του Survivor δεν τον ενέπνευσε. Όσον αφορά τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, αποκαλύπτοντας ότι δεν θα ασχοληθεί μαζί του, ενώ εξέφρασε την άποψή του για τα πρότυπα που πρέπει να έχουν οι παίκτες σε ριάλιτι.

Σχετικά με τη σχέση Δαλάκα – Γκέντσογλου, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια, επιβεβαιώνοντας πως “βράζουν” η μία για την άλλη. Τέλος, ανέφερε τους παίκτες που θα ήθελε να δει ως νικητές, επιλέγοντας τον Φάνη και τη Δώρα. Με μια ανοιχτή και ειλικρινή συνέντευξη, ο Χρήστος Βολικάκης αποκάλυψε τα πάντα για την εμπειρία του στο Survivor 2024, αφήνοντας το κοινό με ανανεωμένη άποψη για το παιχνίδι και τους παίκτες που συμμετέχουν. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor