Survivor Spoiler – Βάζει φρένο στις παρανομίες – Ο όρος του Ατζούν που άναψε τα αίματα

Survivor Spoiler – Ο Τούρκος παραγωγός, εμπνευσμένος από τα γεγονότα του περασμένου All Star, ανακοίνωσε λεπτομερώς τα σχέδιά του για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Η επιστροφή του παιχνιδιού προγραμματίζεται για το 2024, με την πρώτη παίκτρια της ομάδας “Διασήμων” να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της.

Survivor Spoiler – Βάζει φρένο στις παρανομίες – Ο όρος του Ατζούν που άναψε τα αίματα

Πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του serfare.com έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο. Το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στον αέρα του ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια, νέους παίκτες και κάποιες επανασυνδέσεις με παλιούς γνώριμους. Το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκαλύπτει την έναρξη της φάσης των δηλώσεων συμμετοχής, ενώ παρατηρείται πως ο νέος κύκλος θα ακολουθήσει το μοντέλο του All Star. Η παραγωγή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με παλιούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων της Κατερίνας Δαλάκα και του Τριαντάφυλλου.

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι ο Άρης Σοϊλέδης δέχτηκε πρόταση για συμμετοχή και την έχει αποδεχθεί. Επιπλέον, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, μετά από επανειλημμένες διαφωνίες της Φαίης Σκαρδά για την παρουσία παίκτων από προηγούμενες σεζόν, έγινε μια σημαντική αποκάλυψη. Σύμφωνα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο φετινός κύκλος του ριάλιτι θα εφαρμόσει διαφορετικούς κανονισμούς για τους παλαιούς παίκτες, προκειμένου να αποφευχθούν ευκολότερα περιστατικά κλοπής και παρανομίας, όπως συνέβη στο All Star. Αναμφίβολα, αναμένεται η υπογραφή σχετικών όρων στα συμβόλαια των παικτών!

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor