Survivor spoiler: Το κόλπο Παππά – Σταμούλη τινάζει τους Μπλε

Survivor spoiler: Έχουμε να δούμε σκηνές… μοναδικές στο Survivor, αφού η Μπλε ομάδα βρίσκεται -κυριολεκτικά- στα πρόθυρα της διάλυσης. Οι μάχες για την ασυλία και η κίνηση – ανατροπής από Παππά και Σταμούλη.

Survivor spoiler: Το κόλπο Παππά – Σταμούλη τινάζει τους Μπλε

Στο στρατόπεδο της Μπλε ομάδας, όλα κινούνται πια στον αστερισμό της ισορροπίας του τρόμου. Ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης βλέπουν πως οι Κόκκινοι έχουν δυναμώσει περισσότερο, μετά τη φυγή της Σαλαγκούδη και την προσθήκη της Χαμπέρη και ξέρουν καλά πως χωρίς τη συμμετοχή του Παππά και του Σταμούλη στο 100% της δυναμικής τους στα αγωνίσματα, οι Μπλε δεν θα έχουν καμία τύχη.

Φυσικά, αυτό το γνωρίζουν τόσο ο Αλέξης Παππάς, όσο και ο Κρις Σταμούλης, οι οποίοι ουσιαστικά «τζογάρουν» και το δικό τους μέλλον στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πως εξακολουθούν αν και… μπλε, να αποτελούν κόκκινο πανί για τους συμπαίκτες τους.

Γι’ αυτό και από την Κυριακή έχουν θέσει σε πλήρη εφαρμογή το τελικό τους σχέδιο. Ποιο είναι αυτό; Να αποδομήσουν σε πρώτη φάση την εικόνα του «αρχηγού» Τζέιμς, που κανένας δεν του έχει δώσει αυτόν τον τίτλο και να διεκδικήσουν μια «συγγνώμη» από την πλευρά του, για τη μέχρι τώρα στάση τόσο του ιδιίου, όσο και -κυρίως- του Νίκου Μπάρτζη.

Φυσικά, διάθεση συγγνώμης από την πλευρά του Καφετζη δεν υπάρχει, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει, Παππάς και Σταμούλης είναι αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλος, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η συνέχεια τόσο στην πρώτη μάχη ασυλίας, όσο και στη δεύτερη θα είναι εκρηκτική.

Μόνο μια νίκη θα καταφέρει να αλλάξει άρδην το σκηνικό για τους Μπλε.

Ωστόσο, σήμερα θα δούμε τους Κόκκινους να κατακτούν τη νίκη και μένει να διαπιστωθεί αν το δίδυμο των «ανταρτών» της Μπλε ομάδας θα τραβήξει στα άκρα το σχοινί, προδιαγράφοντας -ουσιαστικά- τη σημερινή τους ήττα, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο εκρηκτική την κατάσταση.

Οι δύο παίκτες είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να τινάξουν στον αέρα την Μπλε ομάδα, για όσο διάστημα εξακολουθούν να ανήκουν σε αυτή.

SurvivorSurvivor SpoilerSurvivor εξελίξεις