Survivor spoiler – Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα βάζει φωτιά στις νύχτες μας

Survivor spoiler – Η νέα σεζόν του παιχνιδιού φαίνεται να επιφέρει κύμα ενθουσιασμού, καθώς πολλοί διάσημοι έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του Ατζούν Ιλιτζαλί, που ετοιμάζει έναν πολύ δυνατό κύκλο για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ των προσκεκλημένων που κατάφεραν να περάσουν τις απαιτητικές εξετάσεις βρίσκονται ονόματα όπως η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος.

Survivor spoiler – Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα βάζει φωτιά στις νύχτες μας

Ωστόσο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που κυκλοφορούν για τον νέο κύκλο είναι η μελαχρινή χορεύτρια που ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το ριάλιτι. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται να έχει βάλει στο μάτι την εκρηκτική παρουσία αυτής της χορεύτριας και να τη θέλει στην ομάδα των συμμετεχόντων. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρίσκονται στο ραντάρ του παραγωγού είναι επίσης ο Σάββας Γκέντσογλου, που, σύμφωνα με ρεπορτάζ του serfare.com, ζητάει ένα εντυπωσιακό ποσό, καθώς αναφέρεται σε 10.000 ευρώ την εβδομάδα για τη συμμετοχή του.

Αυτό το χρηματικό ποσό μπορεί να φαίνεται υψηλό, αλλά φαίνεται πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν διστάζει να επενδύσει σε δυνατά πρόσωπα για να δημιουργήσει έναν ακόμη επιτυχημένο κύκλο. Στη λίστα προσκεκλημένων προστίθενται επίσης τα ονόματα της Αγγελικής Ηλιάδη, της Σάσας Μπάστα, και της Κρίστης Καθάργια. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως κάνει προτάσεις ακόμη και σε πρόσωπα που έχουν ήδη δοκιμάσει την περιπέτεια του ριάλιτι, όπως η Ματίνα Τσόγια που έχει την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που θυμίζει την πρώην παίκτρια Καρολίνα Καλύβα.

Οι εκπλήξεις φαίνεται πως δεν σταματούν εκεί, με τον πρώην διαγωνιζόμενο του «Fame Story 2», Νίκο Μίχα, να αποκαλύπτει μέσω social media ότι έχει λάβει πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι. Το ενδιαφέρον φαίνεται να ανεβαίνει, καθώς πολλοί διάσημοι εξετάζουν την πιθανότητα να πάρουν μέρος σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι επιβίωσης, προσφέροντας έναν ακόμη εντυπωσιακό κύκλο στους θεατές. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθένεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor