Survivor Spoiler – Τα στατιστικά τον βγάζουν ήδη νικητή

Survivor Spoiler – Μόλις τρεις ημέρες μετά την έναρξή του, το παιχνίδι έχει ήδη αναδείξει παίκτες που ξεχωρίζουν, αναδεικνύοντας τους πιο επιδέξιους αγωνιστικά και τους πιο αδύναμους. Οι κατατάξεις αναδεικνύουν τις ικανότητες κάθε παίκτη, υποδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η δυναμική του παιχνιδιού.

Survivor Spoiler – Τα στατιστικά τον βγάζουν ήδη νικητή

Την Τρίτη 9/1, δύο ακόμη παίκτες αναδείχθηκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον τέταρτο υποψήφιο να ορίζεται από την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως MVP της εβδομάδας. Σήμερα, Τετάρτη 10/1, ένας παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει τον σεβασμό του κοινού και των συμπαικτών του φαίνεται να είναι άκρως αγαπητός απο τους fans του παιχνιδιού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποδεικνύεται ιδιαιτέρως επιδέξιος αγωνιστικά, ενώ η θετική ενέργεια που εκπέμπει στο Twitter τον καθιστά συμπαθητικό στο κοινό. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor, Χάρης Γιακουμάτος, τον ανακηρύσσει νικητή, επισημαίνοντας την θετική προσωπικότητά του. Το επεισόδιο της 9ης Ιανουαρίου επισημαίνει επίσης την αυξημένη ένταση μεταξύ των παικτών στην καλύβα των Μπλε. Η Ανδριάνα έχει διαφωνίες με την Χρύσα, προκαλώντας καυγά και ατμόσφαιρα εντάσεων.

Η Ανδριάνα, απομονωμένη, επηρεάζει τη ψυχολογία της ομάδας των Μπλε, καθώς οι συνεχείς ήττες τους οδηγούν σε αναστάτωση. Σήμερα, Διάσημοι και Μαχητές θα αναμετρηθούν στον πρώτο αγώνα επάθλου της χρονιάς, υπόσχοντας μια μεγάλη ανατροπή. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, όλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρώτη αποχώρηση, σηματοδοτώντας την έναρξη των μονομαχιών για αυτή τη σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor