Survivor Spoiler – Τα καρφιά της Καγιά μετά την αποχώρηση της

Survivor Spoiler – Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor για το 2024 ήταν η Ανδριάνα Καγιά, η οποία βρέθηκε εκτός παιχνιδιού λόγω κακής συμπεριφοράς και άσχημου κλίματος στην καλύβα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της. Η 29χρονη παίκτρια, επηρεασμένη ψυχολογικά, δεν κατάφερε να επικρατήσει στους αγώνες αποχώρησης και, με δάκρυα στα μάτια, συγκέντρωσε τα πράγματά της και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler – Τα καρφιά της Καγιά μετά την αποχώρηση της

Λίγες ώρες μετά, η Ανδριάνα Καγιά επέστρεψε στην καθημερινότητά της και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε τις πρώτες της σκέψεις. Η ανάρτησή της δείχνει αξιοπρέπεια και ήθος, παρά τα όσα είχαν ενδεχομένως διαδραματιστεί μεταξύ της και των συμπαικτών της. “Οι καλύτερες αναμνήσεις στη ζωή είναι αξέχαστες γιατί σε κάποιες περιπτώσεις δεν τις έζησες όσο τους άξιζε! Τουλάχιστον ο στόχος της ζωής μου πραγματοποιήθηκε υπό ορισμένες προϋποθέσεις!” ανέφερε στη συγκινητική της ανάρτηση.

Αν και η Ανδριάνα Καγιά έζησε το όνειρο ζωής της στο ριάλιτι επιβίωσης, η αποχώρησή της την κατέληξε να είναι πλουσιότερη κατά 1.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Είναι προφανές πως οι περικοπές στις απολαβές άρχισαν, με τον παραγωγό Ατζούν να λαμβάνει αυτή την απόφαση μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν. Παρόλα αυτά, κάποιοι διάσημοι παίκτες έχουν κλείσει συμφωνίες ύψους 10.000 ευρώ την εβδομάδα, δείχνοντας πόσο αποφασισμένοι είναι να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Αν και οι περικοπές είναι αναμενόμενες, η παρουσία της Ανδριάνας Καγιά στο παιχνίδι άφησε το κοινό με ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ η ίδια αφήνει πίσω της ένα κεφάλαιο στη ζωή της που, όπως δηλώνει, πραγματοποιήθηκε με ορισμένες προϋποθέσεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor