Survivor Spoiler – Σοϊλέδης για Αντωνά – Είμαι περήφανος για σένα – Είσαι μαχήτρια

Survivor Spoiler – Η Μαρία Αντωνά βιώνει δύσκολες στιγμές στο Survivor, απομακρυσμένη από τον αγαπημένο και αρραβωνιαστικό της, τον Άρη Σοϊλέδη. Πέρα από την απόσταση, η παίκτρια των Κόκκινων αντιμετωπίζει τους φόβους της σχετικά με το νερό, καθώς δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τους αγώνες που απαιτούν βύθιση του κεφαλιού της.

Survivor Spoiler – Σοϊλέδης για Αντωνά – Είμαι περήφανος για σένα – Είσαι μαχήτρια

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, η Μαρία βρέθηκε αντιμέτωπη με νέα πρόκληση από την ομάδα των Μπλε, ενώ οι φόβοι της για το νερό είχαν ως αποτέλεσμα ένταση μεταξύ της και της ομάδας της. Παρά την απόσταση, ο Άρης Σοϊλέδης εκφράζει την στήριξή του στην αγαπημένη του. Μέσω μιας ιδιαίτερης ανάρτησης στα social media, εκφράζει την υπερηφάνεια του για την αγωνιστικότητα της Μαρίας, που αντιμετωπίζει τον φόβο της για το νερό και συμμετέχει στους αγώνες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης δείχνει τη στήριξή του προς τη Μαρία. Κατά τα γενέθλιά της, δημοσίευσε φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εκφράζοντας την αγάπη του και ευχόμενος τα καλύτερα της είπε πως στα μάτια του είναι μαχήτρια. Μπορεί η Μαρία Αντωνά να μην διαβάζει τα μηνύματά του, αλλά η αφοσίωσή του και η δημόσια στήριξη αποτελούν έναν ακόμα τρόπο να ενισχύσει τη Μαρία σε αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια του Survivor.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor