Survivor Spoiler – Σεξοβόμβα παίκτρια βάλθηκε να βάλει φωτιά στα βράδια μας

Survivor Spoiler – Βάλθηκε να τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό ο Τούρκος παραγωγός με ονόματα που θα κάνουν την ανατροπή. Είχαμε την πρώτη επαφή με την Εύη Ιωαννίδου μέσω των συμμετοχών της σε δύο ριάλιτι, ωστόσο τώρα ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο καθώς ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Survivor, πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Survivor Spoiler – Σεξοβόμβα παίκτρια βάλθηκε να βάλει φωτιά στα βράδια μας

Η Εύη Ιωαννίδου έκανε την είσοδό της στα 22 της το 2018, συμμετέχοντας στο Next Top Model Ελλάδας. Προέρχεται από τη Βέροια, όπου οι γονείς της διατηρούν ένα καφέ. Μετά τη δημοσιότητα που κέρδισε από το GNTM, έχει εδραιώσει την παρουσία της στην εγχώρια showbiz ως μοντέλο, συνεργαζόμενη με επώνυμα brands και λαμβάνοντας αρκετές προτάσεις.

Ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλίτζαλι, εντυπωσιάστηκε από την παρουσία της και της έκανε πρόταση για συμμετοχή στο παιχνίδι μέσω της εταιρείας παραγωγής στην Ελλάδα. Αν και η Εύη είχε αρνηθεί μια φορά το ριάλιτι, τα χρήματα που προσφέρονται τώρα φαίνεται πως την έπεισαν να ξανασκεφτεί το θέμα. Η εκπομπή Χαμογέλα αποκάλυψε ότι η πρώτη παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που έχει ήδη δύο φορές επισκεφτεί τον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζεται για μια ακόμα συμμετοχή.

Το παιχνίδι επιβίωσης αναμένεται να επιστρέψει με νέο κύκλο το 2024, με το πρώτο μέλος της ομάδας των «Διασήμων» να έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του. Η παραγωγή έχει επικοινωνήσει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης είπε το “ναι” στην πρόταση που δέχτηκε. Σύμφωνα με αποκαλύψεις, ο νέος κύκλος θα διαφέρει για τους παλιούς παίκτες, με αλλαγές στους κανονισμούς που θα εμποδίζουν τις ατασθαλίες που είδαμε στο All Star.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor