Survivor spoiler – Πρόταση φωτιά σε τραγουδιστή – Το deal έγινε

Survivor spoiler – Το ριάλιτι επιβίωσης επιφυλάσσει έκπληξη για τον νέο κύκλο, καθώς ο Ατζούν Ιλίτζαλι προσέγγισε τον Νίκο Μίχα για συμμετοχή στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Η ανακοίνωση αυτή έφερε αναστάτωση, και ο Μίχας, ο οποίος ζει στα Αντικύθηρα, ανταποκρίθηκε με αναρτήσεις στα social media.

Survivor spoiler – Πρόταση φωτιά σε τραγουδιστή – Το deal έγινε

Σε μια από τις αναρτήσεις του στο Facebook, ο Νίκος Μίχας αναφέρει: «Μετά το fame story, δέχτηκα πρόταση για το Survivor. Να πάω;» Καθώς οι ανακοινώσεις προκαλούν αντιδράσεις, ζήτησε τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων. Παράλληλα, αποκάλυψε πως σκέφτεται να αποδεχτεί την πρόταση, σχολιάζοντας χιουμοριστικά: «Λέω να το κάνω και να χάσω τα κιλά του οικογενειάρχη». Ο Νίκος Μίχας, που έχει ήδη δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, αποτελεί μια απρόσμενη επιλογή για το παιχνίδι, προκαλώντας περαιτέρω ανυπομονησία για την έναρξη του νέου κύκλου.

Όσον αφορά τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ο παραγωγός αποκάλυψε στην εκπομπή «Fay’s Time» το σχέδιο για το Survivor 2024. Ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας, τονίζοντας ότι προβλέπονται πρωτοφανείς αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού. Ο Ιλίτζαλι αποκάλυψε ότι οι ψηφοφορίες του κοινού καταργούνται, και αναφέρθηκε σε αλλαγές στο σύστημα αποχώρησης. Οι παίκτες θα αποφασίζουν μόνοι τους για το μέλλον τους, και ο αποκλεισμός θα προκύπτει από αγωνιστικές δοκιμασίες.

Επιπλέον, ανακοίνωσε την επιστροφή παλαιότερων παικτών από προηγούμενες σεζόν, προσθέτοντας έτσι ένα στοιχείο έκπληξης στον ανανεωμένο κύκλο του παιχνιδιού. Όσον αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του Λάμπρου Κωνσταντάρα, που δεν θα συμμετάσχει λόγω αποφάσεων της Φαίης Σκορδάς, ο Ατζούν Ιλίτζαλι δήλωσε ότι σέβεται τις προσωπικές επιλογές τους, ενώ θα είχε χαρά να τον έχει στο show. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com για να μαθένεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor