Survivor Spoiler – Πρώην παίκτης του all star φεύγει για Άγιο Δομίνικο

Survivor Spoiler – Οι προετοιμασίες για το επερχόμενο ριάλιτι επιβίωσης, που αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του Γενάρη μέσω του ΣΚΑΙ, βρίσκονται σε πυρετώδη εξέλιξη. Οι συζητήσεις για τους δυνητικούς παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς οι συμμετέχοντες πρέπει να ετοιμαστούν για το ταξίδι τους προς τον Άγιο Δομίνικο, που αναμένεται να λάβει χώρα τον Δεκέμβριο.

Survivor Spoiler – Πρώην παίκτης του all star φεύγει για Άγιο Δομίνικο

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του serfare.com, οι ομάδες των Μαχητών και των Διάσημων έχουν ήδη “κλείσει” αρκετά πρόσωπα για τον επερχόμενο κύκλο του παιχνιδιού. Στους Μαχητές, αναμένεται να ενταχθεί μια γνωστή ποδοσφαιρίστρια από τη Ρόδο, που έχει καθιερωθεί στο νησί και συμμετέχει ενεργά σε ποδοσφαιρικές δραστηριότητες. Στους Διάσημους, αναμένεται να δούμε πολλά γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, καθώς και παίκτες που έχουν ήδη συμμετάσχει σε προηγούμενες σεζόν του παιχνιδιού.

Για παράδειγμα, η Κατερίνα Δαλάκα ετοιμάζεται να επιστρέψει για την 4η σεζόν, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι πολλοί παίκτες, παρά την απουσία επιτυχίας στην προηγούμενη σεζόν, βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή τους. Ο Αλέξης Παππάς, με προσπάθεια να ανέβει το δικό του χρηματικό ποσό, είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ήδη “κλείσει” για τον επερχόμενο κύκλο, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης προετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή του. Ωστόσο, υπάρχουν και παίκτες που παρόλες τις συζητήσεις δεν φαίνεται να θα ενταχθούν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος, παρά τις φήμες, φαίνεται πως δεν θα συμμετάσχει, καθώς έχει εκφράσει τον σχεδιασμό του για τη δημιουργία δικής του εκπομπής. Επιπλέον, ο Στάθης Σχίζας, που είχε αποχωρήσει μόνος του από το All Star, είναι ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στο ραντάρ της παραγωγής για τον επερχόμενο κύκλο του παιχνιδιού.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor