Survivor Spoiler – Παππάς: Θα ήθελα να δω τον Lebron αλλά όχι τον James

Survivor Spoiler – Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024 αναμένεται να είναι εκρηκτικό, καθώς οι παίκτες βρίσκονται σε ένταση μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Συμβούλιο. Ο χαμός ξεκινάει με την αναφορά της Ζωής Ασουμανάκη στο φαγητό, χαρακτηρίζοντάς το “πεντανόστιμο”. Η απάντηση της Νικολής δεν αργεί να έρθει: “Δεν ξέρεις να σέβεσαι!”

Survivor Spoiler – Παππάς: Θα ήθελα να δω τον Lebron αλλά όχι τον James

Η ατμόσφαιρα κορυφώνεται με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία του να δει τον Lebron, αλλά όχι τον James. Στο μεταξύ, από το trailer φαίνεται πως οι τάσεις αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Ζωή Ασουμανάκη και τον Φάνη Μπολέτση ξεσπούν, με καρφιά να πετάγονται εκατέρωθεν. Η Ασουμανάκη εκφράζει την άποψή της για το έπαθλο φαγητού, ενώ η απάντηση του Μπολέτση δεν αργεί. Ρίχνοντας καρφιά, του λέει ότι δεν ξέρει να σέβεται, καθώς υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται και αυτή απλά γελάει.

Η κόντρα εξελίσσεται με την Ασουμανάκη να απαντά στον Μπολέτση, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το επίπεδο της συζήτησης. Αναφέρει πως “έχει φτάσει πάτωμα” και στέλνει και ένα ακόμη φιλάκι, είναι σαφές πως οι σχέσεις στην ομάδα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Στο μεταξύ, ο Φάνης Μπολέτσης δείχνει να μην διστάζει να αποκαλύπτει την άποψή του, θεωρώντας ότι η Ασουμανάκη δεν έχει προσωπικότητα και πυγμή. Οι εντάσεις αναμένεται να εξελιχθούν σε μια αναταραχή στο νησί, καθιστώντας το σημερινό επεισόδιο μια πραγματική πυρκαγιά εντάσεων και αντιπαραθέσεων.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor