Survivor Spoiler – Παππάς – Λαμάϊ πιάνονται στα χέρια

Survivor Spoiler – Αναστάτωση αναμένεται στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024, καθώς το trailer του ΣΚΑΪ αποκαλύπτει έντονες συγκρούσεις μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Σωτήρη Λαμάϊ. Οι ανταλλαγές λέξεων φαίνεται να είναι καυτές, με τον Παππά να προσπαθεί να αγκαλιάσει τον αντίπαλό του, ενώ ακούγονται βαριές εκφράσεις όπως “ψευτοδιάσημοι” και “πετάει” λάσπες.

Survivor Spoiler – Παππάς – Λαμάϊ πιάνονται στα χέρια

Σε μια επίθεση κατά του Λαμάϊ, ο Παππάς αναφέρει ειρωνικά: “Συγγνώμη που δεν έχω μικρά πόδια σαν του Φάνη. Ανέφερες το όνομά μου; Όχι ρε φίλε, δε στο δίνω…” Στο συμβούλιο του νησιού, η ένταση εντείνεται με έναν δεύτερο γύρο τσακωμού μεταξύ των δύο παικτών. Ο Παππάς αποκαλύπτει ότι ο Λαμάι του είπε: “Μη με ακουμπάς, γιατί τους αδερφούς…”. Η κόντρα αναμένεται να ξεφύγει από τα όρια του επεισοδίου, καθώς η αντιπαλότητα εντείνεται.

Όσον αφορά την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Νίκος Μπάρτζης την περιγράφει ως “κόλαφο”. Κατηγορεί την παίκτρια, αναφέροντας πως οι Μαχητές την έχουν πάρει πρέφα, και σχολιάζοντας την περίοδο που οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στο ριάλιτι. “Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Μπάρτζης, αφήνοντας υπονοούμενα για την αυθάδεια και την αναξιοπιστία της παίκτριας. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor