Survivor Spoiler – Παγκόσμιος Πρωταθλητής φεύγει για το νησί

Survivor Spoiler – Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε συναρπαστικές επαφές με επιτυχημένους Έλληνες αθλητές, προκειμένου να εντάξει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Η λίστα με τα ονόματα που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους διευρύνεται συνεχώς, δίνοντας νέα πνοή στην αναμονή των θεατών.

Survivor Spoiler – Παγκόσμιος Πρωταθλητής φεύγει για το νησί

Μεταξύ αυτών που έχουν ήδη περάσει από εξετάσεις και συζητήσεις, βρίσκονται οι Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος. Προχωρημένες είναι επίσης οι συζητήσεις με τους Σάββα Γκέντσογλου και Όλγα Πηλιάκη. Ένας απρόσμενος συμμετέχων είναι ο ποδοσφαιριστής Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος αναφέρεται να ζητά πολύ εντυπωσιακό ποσό, 10.000 ευρώ την εβδομάδα, για τη συμμετοχή του.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο, δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει σε ισχυρές προσωπικότητες, αναζητώντας δυνατά πρόσωπα για το ριαλιτι. Εκτός από τους προηγούμενους, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να έκανε πρόταση και στην τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, πρώην σύντροφο του Γκέντσογλου, και να έλαβε θετική απάντηση. Επίσης, η φίλη της, Σάσα Μπάστα, και η ψυχολόγος-πρώην σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δεχτεί πρόταση.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έγινε και από τον πρώην διαγωνιζόμενο του “Fame Story 2”, Νίκο Μίχα, ο οποίος δήλωσε ότι έλαβε πρόταση να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Αναρωτιέται αν πρέπει να αποδεχτεί και εξέφρασε την επιθυμία του να χάσει τα κιλά του οικογενειάρχη. Τέλος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιδιώκει να προσθέσει έναν ακόμα διάσημο Έλληνα αθλητή στο καστ τουπαιχνιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σπουδαίο ποδηλάτη Χρήστο Βολικάκη, παγκόσμιο πρωταθλητή με εντυπωσιακή πορεία σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η προσθήκη του Βολικάκη θα αποτελούσε μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη στον δυναμικό του “Survivor”, προσδίδοντας ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθένεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor