Survivor Spoiler – Ο Πρίαμος σταυρώνει Δαλάκα – Αντωνά

Survivor Spoiler – Ο Μάριος Πρίαμος επανήλθε στην τηλεοπτική μας οθόνη μέσω του Survivor 2024, προβαίνοντας σε σχόλια μέσω των social media. Πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, παρακολουθεί εγκαίρως τα τελευταία επεισόδια και εκφράζει ανοικτά τις απόψεις του.

Survivor Spoiler – Ο Πρίαμος σταυρώνει Δαλάκα – Αντωνά

Στην ανάρτησή του στο Twitter, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε σε μια συζήτηση μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και της Μαρίας Αντωνά, όπου συζητούσαν για τα ματσαρίσματα τους στο παιχνίδι επιβίωσης. Κατά τη διάρκεια αυτής, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: “Όποια και να πάρεις, την έχεις”. Ο Μάριος Πρίαμος σχολίασε επικριτικά τη φράση λέγοντας: “Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες;

Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled”, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την προηγούμενη δήλωση και ρίχνοντας σκιές στις αθλητικές της ικανότητες. Ο Μάριος Πρίαμος, μέσα από τον λογαριασμό του, συνεχίζει να εκφράζει την άποψή του για τα γεγονότα του ριάλιτι 2024 με έντονη καυστικότητα, διατηρώντας ζωντανή τη συζήτηση στα social media. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Η παρουσία του Μάριου Πρίαμου στο Survivor 2024 έχει αναδειχθεί σε ένα δυναμικό κεφάλαιο του ριάλιτι, με τον πρώην παίκτη να μην φοβάται να εκφράζει ανοικτά τις απόψεις του. Οι κριτικές του μέσω των social media δεν αφορούν μόνο τα γεγονότα του παιχνιδιού, αλλά αναδεικνύουν και την αντίθεσή του προς ορισμένες δηλώσεις των συμπαικτών του. Με τον τρόπο αυτό, διατηρεί το ενδιαφέρον του κοινού ζωντανό και συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις γύρω από τα θέματα του Survivor 2024.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor