Survivor spoiler – Ο Λιανός μας δίνει τα πιο καυτά spoilers

Survivor spoiler – Στο πλαίσιο της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται”, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το φινάλε του “I’m A Celebrity Get Me Out Of Here” και αναφέρθηκε στο αναμενόμενο Survivor του 2024. Αν και τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν εκείνα που ίσως περίμενε, εξέφρασε ικανοποίηση για το απαιτητικό αυτό πρότζεκτ, τονίζοντας ότι η παραγωγή πήγε όπως έπρεπε.

Survivor spoiler – Ο Λιανός μας δίνει τα πιο καυτά spoilers

“Δεν πετάμε στα ουράνια με την επίδοση στους πίνακες τηλεθέασης. Ήταν ένα απαιτητικό πρότζεκτ και σε επίπεδο παραγωγής πήγε όπως έπρεπε. Θα το ξανάκανα με τρέλα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την κριτική που θέλει. Ο καθένας έχει τη γνώμη του”, δήλωσε ο Λιανός, αφήνοντας χώρο για διάφορες απόψεις.

Όσον αφορά το επερχόμενοριαλιτι επιβίωσης 2024, αποκάλυψε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, εκφράζει το ενδιαφέρον του για την επιστροφή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, ρίχνοντας φως στην αβεβαιότητα, πρόσθεσε: “Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό. Έχει κάνει, νομίζω, ραντεβού με την Acun Medya. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, έχει και άλλες υποχρεώσεις. Κρατάω μικρό καλάθι πάντα.”

Με αυτά τα λόγια, ο Γιώργος Λιανός αναδεικνύει τον δυναμισμό του παιχνιδιού 2024, ενώ παράλληλα αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για ανατροφοδότηση από το κοινό και τη διοίκηση του ριάλιτι. Με αισιοδοξία και ανυπομονησία, περιμένουμε να δούμε ποιοι θα αναλάβουν την πρόκληση της επόμενης σεζόν και ποιες θα είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το αγαπημένο μας ριάλιτι επιβίωσης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor