Survivor Spoiler – Ο Καφετζής Εγκαταλείπει το παιχνίδι – Ο λόγος;

Survivor Spoiler – Μια τεράστια ανατροπή συνέβη στα επόμενα επεισόδια του Survivor, καθώς ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι. Η παραγωγή τον ενημέρωσε για την περιπέτεια που είχε ο πατέρας του, όταν το σκάφος του ναυάγησε στον Ατλαντικό ωκεανό.

Survivor Spoiler – Ο Καφετζής Εγκαταλείπει το παιχνίδι – Ο λόγος;

Ο αδελφός του Τζέιμς, Μάικ, δήλωσε: “Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μας που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού ενώ το πλοίο του βυθιζόταν”. Ο πατέρας του ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Ρόδο και διασχίζοντας διάφορες περιοχές όπως η Ιταλία και η Ισπανία, φτάνοντας στο Γιβραλτάρ και τις Κανάριους Νήσους, με κύριο προορισμό το Κάβο Βέρδε.

Το 2016, μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του, διέσχισαν τον Ατλαντικό, καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους σε 12 μέρες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ένα ισχυρό μπουρίνι τους αντιμετώπισε, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο πλοίο τους. Το κατάρτι έσπασε και ο πατέρας του Τζέιμς χτύπησε το ισχίο του καθώς το πλοίο αποκόλλησε. Αφού έμειναν χωρίς ενέργεια και η αντλία νερού σταμάτησε να λειτουργεί, το πλοίο άρχισε να βυθίζεται. Ωστόσο, χάρη στη βοήθεια ενός αλιευτικού σκάφους, κατάφεραν να σωθούν.

Μετά την πληροφόρηση αυτή, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να εγκαταλείψει το Survivor, για να είναι κοντά στην οικογένειά του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Η περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του τον έκανε να αντιληφθεί ότι υπάρχουν στιγμές όπου η οικογένεια είναι προτεραιότητα πάνω από τα ριάλιτι επιβίωσης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor