Survivor Spoiler – Ο Ατζούν Οργανώνει την Dream Team των διασήμων

Survivor Spoiler – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη ολοκληρώσει τις αρχικές “σημαντικές” συμφωνίες με τους All Star παίκτες που σκοπεύει να εντάξει στην ομάδα των Διασήμων στον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler – Ο Ατζούν Οργανώνει την Dream Team των διασήμων

Παρόλα αυτά, οι Μαχητές, παρότι θα είναι και αυτοί Διάσημοι, δεν έχουν συμμετάσχει σε κανένα προηγούμενο Survivor. Αυτή είναι η στρατηγική προσέγγιση για το Survivor 2024, η οποία αναμένεται με ανυπομονησία από το κοινό του ΣΚΑΪ, προκειμένου να κερδίσει την προσοχή των τηλεθεατών κατά τις prime time εκπομπές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ερώτηση: ποιοι παίκτες έχουν ήδη προσεγγίσει ο Ατζούν και η παραγωγή για να συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του ριάλιτι, και έχουν επίσης συμμετάσχει σε προηγούμενα Survivor; Παρά το αναπάντεχο της κατάστασης, οι Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιωρίκας Πιλίδης, οι παίκτες που αποκλείστηκαν από το περσινό Survivor All Star, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Με αυτήν την κίνηση, ο Ατζούν στοχεύει να θέσει ένα τέλος σε όλες τις φημολογίες που είχαν διαδοθεί από την αρχή σχετικά με το ενδεχόμενο επιπλοκής των σχέσεων του με αυτούς τους παίκτες. Ακόμη και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, πληροφορίες υποδηλώνουν ότι οι παρεξηγήσεις έχουν επιλυθεί, και αν εκείνη επιθυμεί να συμμετάσχει, θα έχει τη θέση της στην ομάδα των Διασήμων. Αν κάποιος στοίχημα σήμερα έπρεπε να τοποθετηθεί σε έναν από τους τρεις πιθανούς επιστρέφοντες, αυτός θα ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor