Survivor spoiler – O Ατζούν μας δίνει τα πιο καυτά spoilers

Survivor spoiler – Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο παραγωγός του Survivor, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, αποκαλύπτοντας σημαντικές λεπτομέρειες για τον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι που θα προβληθεί το 2024.

Survivor spoiler – O Ατζούν μας δίνει τα πιο καυτά spoilers

Ο κ. Ιλιτζαλί αποκάλυψε ότι το τελικό κάστινγκ για τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών ολοκληρώνεται σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, και ότι η πρεμιέρα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Επίσης, αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που εξελίσσεται το παιχνίδι. Μιλώντας για τους παίκτες που θα επιστρέψουν, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κόσμος επιθυμεί να δει περισσότερο από ορισμένους και δήλωσε πως θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε αυτούς.

Επισημάνθηκε επίσης ότι η επερχόμενη σεζόν θα σηματοδοτηθεί από μεγάλες αλλαγές, καθώς η ψηφοφορία μέσω sms θα καταργηθεί πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι αγωνιστική, με κάθε παίκτη να αποφασίζει αυτονομαστικά για το μέλλον του. Η ανακοίνωση των συμβολαίων του νησιού και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα παραμείνουν στο παιχνίδι, με τη διαδικασία αποχώρησης να εκτυλίσσεται μεταξύ δύο ατόμων, επιλεγμένων από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών.

Σε μια διασκεδαστική νότα, όταν ρωτήθηκε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο κ. Ιλιτζαλί εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει στο παιχνίδι, αν και τόνισε το σεβασμό του στις αποφάσεις των παικτών.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor