Survivor spoiler: Μεταγραφή στους Μπλέ και κλικα με Αλέξη Παππά ο Ντάφυ

Survivor spoiler: Η πιθανότητα ένταξής του Τριαντάφυλλου στην μπλε ομάδα φέρνει νέα δεδομένα στο νησί, μιας και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια υποομάδα με επικεφαλής τον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Survivor spoiler: Μεταγραφή στους Μπλέ και κλικα με Αλέξη Παππά ο Ντάφυ

Ο Αλέξης Παππάς κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αυτή την εποχή μοιάζει να βρίσκεται σε ησυχία, αφού έχει αφήσει τις δύο τρέχουσες υποομάδες, του Τζέιμς και του Σάκη να σφάζονται μεταξύ τους, ώστε να επωφεληθεί ο ίδιος και να συνεχίσει στο δρόμο για το έπαθλο.

Μια ακόμη κίνησή του όμως, έδειξε πως απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον Τριαντάφυλλο, ώστε να προχωρήσουν μαζί, αφού μόνος του δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Οι δυο τους όμως, έχοντας αποδείξει πως διαθέτουν δυνατή στρατηγική και τρόπους να ξεγλιστρούν από δυσάρεστες καταστάσεις, θα μπορούσαν μαζί να ανατρέψουν τα δεδομένα στους Μπλε και να ηγηθούν της ομάδας.

Ο καβγάς με τον Κόρο μόνο τυχαίος δεν ήταν για τον Αλέξη, ο οποίος από εκεί που τσακωνόταν στα συμβούλια με τον Ντάφυ, αποφάσισε ξαφνικά να τον υπερασπιστεί και να κάνει κατά μέτωπο επίθεση στον παίκτη των Κόκκινων, που είχε υποδείξει τον τραγουδιστή ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κίνηση αυτή του Κόρο μπορεί να φέρει εκτός ομάδας τον Τριαντάφυλλο, αλλά όχι και απαραίτητα εκτός παιχνιδιού, με την αρκετά πιθανή μετακόμιση στην μπλε παραλία να συνδυάζεται από μία συμμαχία, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα και να προσθέσει μια ακόμη δυνατή παρέα εντός των κόλπων της ομάδας.

Εν ολίγοις, αν ο Τριαντάφυλλος δεν αλλάξει ομάδα δεν τον βλέπουμε να αντέχει! Πολύ πιθανό να ακολουθήσει τα βήματα του συναδέλφου του, Πάνου Καλίδη! Μπορεί πάλι και όχι, όμως το σενάριο είναι πιο ορατό από ποτέ. Για αυτό και η μετακίνησή τους στους κόκκινους είναι μονόδρομος!

SPOILERSurvivorSurvivor Spoiler