Survivor Spoiler – Ματσαρίσματα που κόβουν την ανάσα

Survivor Spoiler – Η ήττα της ομάδας των Μπλε αποκάλυψε τα εσωτερικά της προβλήματα. Η υποψηφιότητα της Μαριλίνας μπορεί να φαινόταν αναμενόμενη σε κάποιους, αλλά η δική της επιμονή να εκλεγεί έδωσε τον τόνο.

Survivor Spoiler – Ματσαρίσματα που κόβουν την ανάσα

Μετά το έντονο χθεσινό Συμβούλιο, η ομάδα πρέπει να ενωθεί και να δείξει αποφασιστικότητα αν θέλει να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία. Τα αποτελέσματα των ματς είναι κρίσιμα, όπως φάνηκε και στο προηγούμενο επεισόδιο. Αυτό είναι το στοίχημα για τις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν για τη δεύτερη ασυλία. Τα πνεύματα θερμαίνονται για μία ακόμα φορά.

Στο Συμβούλιο του νησιού, η ψηφοφορία θα αποκαλύψει τον δεύτερο υποψήφιο. Από ποια ομάδα θα προέλθει αυτός; Στο επεισόδιο της Κυριακής 3/3, παρατηρήσαμε την άφιξη δύο νέων παικτών, οι οποίοι έχουν ασυλία τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα. Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος έχει ενδιαφέρον για πολεμικές τέχνες εκτός από το μπάσκετ που έπαιζε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο δεύτερος είναι ο Παντελής Γιαννακάκης, project manager εταιρείας ακινήτων, που έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και έχει σπουδάσει ψυχολογία και project management.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι..

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor