Survivor Spoiler – Λιάγκας – Πήρε σβάρνα Λιανό και παίκτες

Survivor Spoiler – Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση για τις εξελίξεις στο Survivor 2024 κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τους συνεργάτες του στο πρόγραμμα “Πρωινό” την Τρίτη 9 Ιανουαρίου. Εκφράζοντας την άποψή του για το δεύτερο επεισόδιο του ριαλιτι επιβίωσης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ήταν μετριότατο, σχολιάζοντας ακόμα ότι ακόμη και ο Γιώργος Λιανός δεν απολαμβάνει πλέον το ρόλο του παρουσιαστή στο παιχνίδι.

Survivor Spoiler – Λιάγκας – Πήρε σβάρνα Λιανό και παίκτες

Ο Λιάγκας εκφράζοντας την αντικειμενική του άποψη ανέφερε: “Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες… Βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω… Και Δαλάκα και Παππάς, έγκωσα! Οι καινούργιοι παίκτες δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Μου άρεσε η Αντωνά.” Προβλέποντας το μέλλον του παιχνιδιού, πρόσθεσε: “Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών, το Survivor θα «κάτσει» σε ένα 13-15%.

Βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπίσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα ίδια και τα ίδια.” Στη συνέχεια, ο Λιάγκας πρόσθεσε: “Το φετινό ριάλιτι το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής, και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, το έχει βαρεθεί ήδη το φετινό παιχνίδι. Γνώμη μου.” Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor