Survivor Spoiler – Κόλαφος η Αβραμάκη – Πουλάει το κλάμα της οπότε….

Survivor Spoiler – Η Σοφιάννα Αβραμάκη, καλεσμένη στην εκπομπή “Γειά σου”, δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά της σχετικά με τη σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφήνοντας αυπονοούμενα.

Survivor Spoiler – Κόλαφος η Αβραμάκη – Πουλάει το κλάμα της οπότε….

Η εμπειρία της Σοφιάννας στο περσινό Survivor φάνηκε να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, καθώς επικεντρώθηκε στην αλλαγή στη συμπεριφορά της Ασημίνας όταν βρέθηκαν σε διαφορετικές ομάδες. Σχολιάζοντας την αλλαγή αυτή, ανέφερε: “Έπαψε να είναι φίλη μου όταν μας άλλαξαν ομάδες και με αντιμετώπισε σαν να μην υπήρξα ποτέ ούτε φίλη, ούτε στήριγμα γι’ αυτή. Φέτος βλέπω μια Ασημίνα που την ‘είδα’ από τη στιγμή που πάψαμε να κάνουμε παρέα, γιατί εγώ έβλεπα ένα άλλο άτομο”.

Αν και κάποιοι επικαλούνται τη νεαρή ηλικία της Ασημίνας για να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά της, η Σοφιάννα απέρριψε αυτήν την άποψη, τονίζοντας: “Έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό το άλλοθι με την ηλικία. Νεαρό της ηλικίας ήταν όταν μπήκε και ήταν 19 – 20. Μία χαρά εμπειρία έχει και από το ριάλιτι και από τις κάμερες. Μία χαρά εμπειρία έχει και από την επίδραση που έχει στον μέσο τηλεθεατή το κλάμα, οπότε…”.

Τέλος, η Σοφιάννα εξέφρασε τις αμφιβολίες της σχετικά με το αν η συμπεριφορά της Ασημίνας αποτελεί τακτική ή απλώς αντανακλά την πραγματική της προσωπικότητα. Παράλληλα, ανέφερε: “Δεν ξέρω αν είναι τακτική, αλλά ξέρω ότι σίγουρα κάποιους τους αγγίζει. Λένε, ‘κοίτα τώρα το παιδί’. Βγήκε τώρα και ο Αλέξης (Παππάς) να πει… Ο κόσμος δεν ψηφίζει και θεωρώ ότι η Ασημίνα έχει επαναπαυθεί σε αυτό”.

Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor