Survivor Spoiler – Κερδίζουν την ασυλία με το σπαθί τους

Survivor Spoiler –  Οριστικό! Καθώς πλησιάζει η ώρα της αναμέτρησης η ερώτηση που καίει είναι ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία. Μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι, η αγωνία είναι υψηλή. Ποιοι παίκτες θα αναδειχθούν ως ήρωες της βραδιάς;

Survivor Spoiler – Κερδίζουν την ασυλία με το σπαθί τους

Με τους Παππά και Rob James ακόμα στο παιχνίδι, οι Διάσημοι κατέχουν το προβάδισμα για την πρώτη ασυλία. Τα δεδομένα και τα στοιχεία του παιχνιδιού είναι όλα υπέρ τους, απομένει μόνο να δούμε τη νίκη τους να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Ο Σωτήρης Λαμάι, παρόλο που άφησε το παιχνίδι, αφήνει πίσω του έναν κόσμο εντυπώσεων. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Γεια σου», αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από την απόφασή του να “παραδώσει” τα όπλα στον αγώνα με τον Σταμάτη και το περιστατικό με τη μπιφτέκα.

“Έπαιξα καθαρά, ακολούθησα την καρδιά μου. Ο Σταμάτης ήταν συνεχώς σε αγωνία. Όταν τον χτύπησα, ήταν στεναχωρημένος, προβληματισμένος. Τον συνόδευα και αισθανόμουν τη θλίψη του. Του είπα: ‘Μέχρι εδώ, ήρθε η στιγμή μου. Ήρθε η ώρα να πάω στον γιο μου’. Κρατώ το κεφάλι ψηλά για την απόφασή μου. Δεν μετανιώνω για τα λόγια μου. Όσον αφορά το παιχνίδι, όλα είναι εντάξει. Ο Αλέξης είναι καλό παιδί, συμπαθώ τον τρόπο σκέψης του.”

Καθώς πλησιάζουμε στην αποφασιστική στιγμή της Κυριακής, η αγωνία και η αναμονή για την επόμενη ασυλία κυριαρχούν. Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια, κλειδώνοντας μια οριστική επικράτηση; Αυτά θα αποκαλυφθούν μόνο στο επόμενο επεισόδιο, κρατώντας το κοινό σε αγωνία για τη συνέχεια του επικού ριάλιτι επιβίωσης. Μείνετε συντονισμένοι στο serfare.com, για να μαθαίνεται όλες τις εξελίξεις απο πρώτο χέρι.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor