Survivor Spoiler – It’s a done deal – 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως για τις 2 καλλονές

Survivor Spoiler – Ο Χρόνος κυλάει αντίστροφα για το νέο κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έπειτα από την επίσημη κυκλοφορία του τρέιλερ του καναλιού πριν από λίγες ημέρες.

Survivor Spoiler – It’s a done deal – 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως για τις 2 καλλονές

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ο πρώτος άνδρας που έκλεισε και θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, και σήμερα έχουμε και την πρώτη γυναίκα που, επίσης, επιστρέφει για τρίτη φορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com, η συγκεκριμένη παίκτρια έκλεισε συμφωνία για αμοιβή 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Η περίπτωσή της δεν ήταν εύκολη, καθώς είχε αποβληθεί από το Survivor All Star.

Πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία επιστρέφει για τρίτη φορά στο ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ η Ασημίνα έκλεισε τη συμφωνία για 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του περασμένου χρόνου και υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ της και της παραγωγής.

Ενώ υπήρξαν επαφές μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκας και της παραγωγής, ακόμα δεν έχει γίνει έγκυρη συμφωνία για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. Αναμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων να αποκαλυφθούν σύντομα. Η ανατρεπτική επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο παιχνίδι επιβίωσης 2024 φέρνει νέο ενδιαφέρον, με τον κύκλο του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινά δυναμικά.

Η αμοιβή των 7.000 ευρώ την εβδομάδα για την Χατζηανδρέου αποτελεί αναμφίβολα ένα επικερδές συμβόλαιο, ενώ οι φήμες για την συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα δημιουργούν ακόμη περισσότερη αγωνία. Με την ανακοίνωση των πρώτων παικτών, αναμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και πώς θα εξελιχθεί η νέα σεζόν του Survivor, υποσχόμενη ανεπανάληπτες στιγμές έντασης και ανταγωνισμού.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor