Survivor Spoiler – Η ψηφοφορία και ο Δεύτερος υποψήφιος

Survivor Spoiler – Καλημέρα σας, αγαπητοί αναγνώστες του serfare.com! Σήμερα θα σας μεταφέρω στον κόσμο του Survivor 2024, όπου το δεύτερο επεισόδιο, που μόλις ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, μας κράτησε καθηλωμένους με τις εξελίξεις του! Το επεισόδιο αυτό χάρισε έντονα συναισθήματα, με δάκρυα και άγχος να διαγράφονται στα πρόσωπα των παικτών, ενώ ο αγώνας ασυλίας ήταν πραγματικά ανατρεπτικός.

Survivor Spoiler – Η ψηφοφορία και ο Δεύτερος υποψήφιος

Οι διάσημοι, παρά το γεγονός ότι παρέμειναν χωρίς φωτιά και προμήθειες, κατάφεραν να επικρατήσουν στον αγώνα, κάτι που είχαμε αποκαλύψει νωρίτερα σε εσάς. Αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να παραμείνουν ως θεατές στο συμβούλιο της φυλής των μπλε, όπου οι παίκτες ψήφισαν έναν έναν για τον παίκτη που θα ήθελαν να δουν να αντιμετωπίζει την πρόκληση της μονομαχίας.

Το ενδιαφέρον στο συμβούλιο ήταν έντονο. Οι ονόματα του Σταμάτη και του Rob ξεχώρισαν, με καθέναν να λαμβάνει αρχικά τρεις ψήφους. Η αγωνία κορυφώθηκε καθώς περιμέναμε να δούμε αν θα ακουστεί κάποιο νέο όνομα ή αν κάποιος από τους δύο θα συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους.

Τελικά, ο Rob έλαβε δύο ακόμη ψήφους, αναδεικνύοντας τον ως τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση μαζί με την Δώρα Νικολή. Ο λόγος της υποψηφιότητάς του φαίνεται να ήταν η αδυναμία του στον στίβο μάχης. Παραμένει μεγάλο ερωτηματικό ποιος από τους δύο, ο Rob ή η Δώρα, θα αποχωρήσει πρώτος από το παιχνίδι.

Θα σας κρατάμε ενημερωμένους για κάθε εξέλιξη! Μείνετε συντονισμένοι!

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SurvivorSurvivor SpoilerSurvivor Spoiler Δεύτερος ΥποψήφιοςSurvivor Spoiler ψηφοφορία