Survivor Spoiler – Η Καγιά Καταρρέει – Κορόμηλο το δάκρυ

Survivor Spoiler – Τελικά, η Ανδριάνα Καγιά δεν κατόρθωσε να εκπληρώσει τον όρκο που είχε δώσει στον εαυτό της, όταν αποχωρούσε από την παραλία για να αντιμετωπίσει τους τρεις συμπαίκτες της σε έναν αγώνα επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler – Η Καγιά Καταρρέει – Κορόμηλο το δάκρυ

Η τελική απόφαση της, όμως, ήταν να μην επιστρέψει πίσω στην παραλία, και το Survivor σημείωσε την πρώτη αποχώρηση της σεζόν. Η Ανδριάνα βρέθηκε υπό πίεση μετά από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην καλύβα της τις τελευταίες ημέρες. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση σε έναν αγώνα που έφερε το τέλος της συμμετοχής της στο παιχνίδι. Η Ανδριάνα, που είχε εκφράσει την επιθυμία της για συμμετοχή στο Survivor για τρίτη φορά, δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Το κλίμα κατά τη διάρκεια του τελευταίου της αγώνα ήταν βαρύ, καθώς αντιμετώπιζε το πιθανό τέλος της περιπέτειάς της. Με κλάματα στα μάτια, αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού, και τα συναισθήματά της συνεχίστηκαν και στο ξενοδοχείο. Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες που αποχωρούν από την παραλία διαμένουν προσωρινά στο ξενοδοχείο “Viva Wyndham Dominicus Palace” για 24 ώρες. Εκεί, η Ανδριάνα εξέφρασε τη θλίψη της, θεωρώντας άδικο το τέλος του ταξιδιού της λόγω προσωπικών αντιξοοτήτων εντός της μπλε ομάδας.

Πιστεύει ότι η απόφαση λήφθηκε λόγω της δυναμικής προσωπικότητάς της και της αντίδρασής της μπροστά σε όλους, επισημαίνοντας πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο Survivor. Έτσι, η Ανδριάνα αποχώρησε από το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω της ένα κενό και μια ιστορία που έληξε πρόωρα για εκείνη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERspoiler survivorSurvivorSurvivor 2024survivor all starsurvivor all star 2024SURVIVOR GREECESurvivor greece 2024survivor newssurvivor romaniaSurvivor Spoilersurvivor spoiler 2024survivor trailersurvivor turkeysurvivor αγωνας ασυλιαςSURVIVOR ΑΠΟΧΩΡΗΣΗsurvivor αποχωρηση σημεραSurvivor διαρροήsurvivor ελλαδας 2024survivor νικητης σημεραsurvivor σημεραΝέα Survivor